XXL flessen!

3vodka
cocktails


1Cosmopolitan
Cockatail

De Cosmopolitan cocktail is een van de bekendste cocktails ter wereld. Deze cocktail raakt nooit uit de mode en is ideaal als borrel drankje maar ook wanneer je een avond gaat stappen. De drank is zoet en elegant van smaak. Vooral door de serie Sex and the City is de cocktail razend populair geworden. Wij vertellen je graag alles over de cocktail.


2Espresso
Martini

Espresso martini is samen met Irish coffee de bekendste alcoholische drank gemixt met koffie. Wederom is iemand op het idee gekomen om deze 2 componenten bij elkaar te gooien en wederom smaakt deze fantastisch. De espresso martini is een echte klassieker binnen de cocktails. Wij vertellen je meer over deze heerlijke cocktail en uiteraard hoe je deze zelf thuis kunt maken.


3Bloody
Mary

Zoals je waarschijnlijk al dacht is de cocktail rood van kleur. Toch is het wel een beetje een vreemde naam voor een cocktail. Hoe is de bloody mary cocktail aan deze naam gekomen? Wij vertellen je alles over de vodka cocktail en het heerlijke recept, zodat jij hem zelf kan proberen!