XXL Flessen!
Bombay Gin

bombay gin

Bombay gin is tegenwoordig een bekende term voor veel gin liefhebbers wereldwijd. Bombay gin heeft een complexe smaak, die vaak wordt omschreven als een frisse jeneversmaak met een licht kruidige nasmaak. Dit is dé perfecte gin als basis voor allerlei klassieke cocktails.

Bekijk hier onze scherpe Bombay gin aanbiedingen en onze standaard lage prijzen!

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

bombay sapphire

De Bombay Sapphire gin is een combinatie van verschillende kruiden. De bedenker van Bombay gin, Ivano Tonutti, is naar alle uithoeken van de wereld gereisd om de perfecte mix samen te stellen.

Bombay gin bevat onder andere jeneverbessen, zoethout, amandelen, citroenschil, iriswortel, engelwortel, koriander, kassiebast, staartpeper en malaguenapeper. Ook wel botanicals genoemd. De bessen zijn afkomstig van boerderijen in Java. Per Bombay gin soort verschillen de ingrediënten.

productie bombay sapphire

Voor de productie van Bombay Sapphire wordt neutrale alcohol verhit in een ketel. Boven deze ketel vind je mandjes met de verschillende botanicals. Door de hitte stijgen vluchtige stoffen naar de bovenkant van de ketel. Op weg naar boven onttrekt de damp karaktereigenschappen uit de ingrediënten en zo wordt de alcohol hiermee verreikt.

bombay gin kopen bij dirckIII

Enthousiast geworden over gin? Bekijk hier onze gehele collectie. De Bombay gin is het lekkerste in combinatie met tonic en veel ijsklontjes.

Bestel jouw Bombay gin nu online!