XXL Flessen!
Dirckiii
Captain Morgan

aye, aye captain!

Captain Morgan is de favoriete spiced rum van Nederland! Op festivals, met vrienden, waar je ook komt, de Captain is een echte partystarter!

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

uit de jaren 40

Captain Morgan is ontstaan in de jaren 40. De directeur van Seagram's Drinks Company, Sam Bronfman arriveerde in het Carabisch gebied. Als snel was hij verliefd op de gekruide spiced rum en de mogelijkheden om met de smaak te experimenteren. Zijn missie was om de 'rum koning' van de wereld te worden, om zijn missie te volbrengen richtte hij de Captain Morgan Rum Company op in 1945. Deze coöperatie van verschillende distilleerderijen nam al snel de Jamaicaanse Long Pond Distillery over en daarmee ook het eeuwenoude familierecept voor spiced rum van de Levy Brothers. Dit recept staat aan de basis van de huidige Captain Morgan. Het mega concern Diageo nam Captain Morgan in 2001 over van Seagram en maakt het merk zo groot als het nu is.

party like a captain

op bezoek bij dirckiii

De enige echte Captain Morgan kwam onlangs op bezoek bij één van onze winkels. Hij was op zoek naar de beste Captain Morgan aanbieding van Nederland, ja dan ben je bij DirckIII aan het juiste adres! De Captain kocht direct een aantal flessen, want deze Spiced rum actie kon hij echt niet laten staan! Cheers Captain!

Captain Morgan limited edition