XXL flessen!
Captain Morgan

Captain Morgan

De verschillende soorten rum van Captain Morgan zijn geweldig om te drinken. Heerlijk voor in de mix, maar kunnen allemaal ook perfect on the rocks worden gedronken. Bestel nu jouw Captain Morgan rum of haal hem in één van onze slijterijen!

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Captain Morgan Spiced Gold 70 cl
  Waardering:
  98%
  NORMAAL Regular Price 16. 59 Special Price 12. 99
 2. Captain Morgan Apple sliced 70 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 16. 99 15. 99
 3. Captain Morgan Original Spiced Gold 150 cl
  Waardering:
  95%
  ELDERS Regular Price 30. 49 24. 99
 4. Captain Morgan Dark Rum 70 cl
  Waardering:
  92%
  ELDERS Regular Price 18. 99 17. 99
  Tijdelijk uitverkocht
 5. Captain Morgan Spiced Gold 100 cl
  Waardering:
  87%
  ELDERS Regular Price 24. 49 18. 99
  Tijdelijk uitverkocht

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Captain Morgan Rum: De Legendarische Piratengeest

Een Historische Ontdekking

Captain Morgan rum is een bekend merk dat zijn naam ontleent aan de legendarische piraat Sir Henry Morgan. De rum heeft een rijke geschiedenis en staat bekend om avontuur en stoutmoedigheid, geïnspireerd door het leven van dit iconische figuur.

De legende van Sir Henry Captain Morgan

Sir Henry Morgan, geboren in Wales in de 17e eeuw, verwierf bekendheid als een beruchte piraat in het Caribisch gebied. Zijn avonturen en vastberadenheid werden een bron van inspiratie voor de creatie van Captain Morgan rum, dat zijn naam draagt als eerbetoon aan zijn onverschrokkenheid.


Captain morgan rum

De Oprichting van het merk Captain Morgan rum

De rum die nu bekend staat als Captain Morgan werd voor het eerst gedistilleerd op het eiland Jamaica in de jaren 1940. Het merk werd later overgenomen door verschillende drankbedrijven en groeide uit tot een wereldwijd erkend symbool van avontuur en genieten van het leven.


Het Productieproces van Captain Morgan

Captain Morgan wordt gemaakt van suikerrietmelasse en wordt gedistilleerd volgens een traditioneel proces dat resulteert in een reeks van verschillende rumvarianten. Het assortiment varieert van de klassieke Captain Morgan Original Spiced Rum tot andere variëteiten met verschillende smaakprofielen, waaronder rum met kokosnootsmaak en bruine rum.

De drankje van Avontuur

Captain Morgan rum staat niet alleen bekend om zijn smaak, maar ook om zijn associatie met avontuur en plezier. Het merk omarmt de legendarische piratengeest van Sir Henry Morgan en moedigt mensen aan om het leven te vieren met een gevoel van onbevreesdheid en lef.

Een Wereldwijd Iconisch Merk

Captain Morgan rum is uitgegroeid tot een van 's werelds meest herkenbare rummerken. Het wordt vaak gebruikt in populaire cocktails en wordt genoten door liefhebbers van sterke drank over de hele wereld, die de rijke smaken en de erfenis van avontuur waarderen die elke slok met zich meebrengt.

CAPTAIN MORGAN RUM BIJ DIRCK3

Bij Dirck3 worden de verschillende soorten rum van Captain Morgan altijd tegen de allerbeste prijs aangeboden. Bekijk hieronder welke Captain Morgan producten wij aanbieden!