XXL flessen!
Hard Seltzer

Hard seltzer

Een perfecte mix tussen bruiswater, 5% alcohol en een heerlijk fruitsmaakje. Deze gloednieuwe sensatie, genaamd ‘hard seltzer’ is over komen waaien vanuit Amerika en is daar uitermate populair! Wordt jij de trendsetter in Nederland? Haal dan nu jouw hard seltzer bij ons in de DirckIII slijterij!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

maak kennis met hard seltzer

Hard seltzer, een nieuw product voor ons maar al een tijdje razend populair in Amerika. Al een lange tijd werd de ‘gewone’ seltzer gedronken in Amerika. Dit drankje bestaat simpelweg alleen uit bruiswater met een smaakje. Hieruit is bijvoorbeeld het ‘SPA-Touch’ idee of de ‘O2LIFE Red Fruit Cranberry’ en ‘O2LIFE Appel Kiwi’ producten uit ontstaan. Er kwam steeds meer vraag naar drankjes die minder alcohol bevatten en “gezonder” waren.

En zodoende, in Amerika werd in 2013 de hard seltzer geïntroduceerd als calorie- en suiker-arm alternatief voor andere dranken zoals de cocktails -die vol zitten met suiker- maar ook als vervanger voor bier en wijn. Het duurde even voordat het drankje aansloeg bij de consument, maar de verkoopcijfers zijn nu gigantisch! In 1 jaar tijd verdriedubbelde de verkoopcijfers van hard seltzer in Amerika, bizar dus.

‘Vanwaar het grote succes?’ zie ik je jezelf afvragen. Het grote succes heeft hard seltzer te danken aan de mindset die de millennials (mensen die geboren zijn tussen 1980 en 2000) steeds meer ontwikkelen zijn; millennials willen namelijk een gezondere levensstijl aannemen en consumeren bewuster. De millennials willen wel gewoon “drankjes” blijven doen maar tóch gezond en bewust leven. Gezien dat het drankje laag in calorieën is, een lage hoeveelheid suiker bevat en er maar een laag percentage alcohol in zit, is hard seltzer dé beste oplossing om toch nog gewoon “drankjes” blijven te doen voor de millennials.  

wat is hard selzter precies?

Hard seltzer is een mix van bruiswater, waar vaak een fruitsmaakje aan zit, en een kleine hoeveelheid alcohol. Deze drank behoort tot de ‘highballs’ categorie. In deze categorie behoren alle eenvoudige cocktails die; een kleine hoeveelheid alcohol bevatten en worden opgevuld met een non-alcoholische mixer. Kortweg, cocktails die bestaan uit twee dranken waarvan één met alcohol en één zonder alcohol.  

Omdat er ‘maar’ 5% alcohol in het drankje zit, is het drankje niet alleen een bewustere keuze als je kijkt naar andere alcoholische dranken maar mag het drankje ook worden verkocht in de supermarkt. Een commercieel slimmigheidje zit er dus ook nog achter.

hard seltzermerken

De merken hard seltzer die verkrijgbaar zijn bij ons zijn:

GiG Hard Seltzer


de goedkoopste hard seltzer kopen bij dirckiii

Voor de goedkoopste hard seltzer, ben je bij DirckIII aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment.

bestellen bij dirckiii

Wanneer de bestelling voor 20:00 uur besteld is, is de bestelling morgen in huis. Door Covid-19 heeft de bezorgservice het momenteel erg druk, soms kan de bestelling wat later worden afgeleverd dan gepland.

Neem ook een kijkje bij al onze andere dranken met de laagste prijs. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!