XXL flessen!
Water

water

Heerlijk verfrissend, dorstlessend en ook nog eens goed voor je! Bij Dirck3 bieden wij de beste merken water aan en hebben wij altijd de scherpste aanbiedingen! Haal nu water bij ons in de dichtstbijzijnde slijterij en stay hydrated!

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Spa Reine Eco Pack 500 cl
  Waardering:
  20%
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 2. San Pellegrino Mineraalwater 75 cl
  Waardering:
  100%
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 3. Bar Le Duc Mineraalwater 200 cl
  Waardering:
  90%
  ELDERS Regular Price 0. 90 0. 79
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 4. Spa Reine 150 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 1. 05 0. 99
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 5. Natural Cool Koolzuurhoudend 150 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 0. 48 0. 48
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 6. Sourcy Rood 75 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 1. 29 0. 95
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 7. Evian Mineraalwater 150 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 1. 29 1. 25
  Alleen in winkel verkrijgbaar

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Drinken

Tegenwoordig worden er allerlei soorten water verkocht. Zo heb je water wat zacht van smaak is, bruisend mineraalwater, water met een smaakje, bronwater of kraanwater, en zo zijn er nog veel meer soorten water die we tegenwoordig allemaal drinken. In Nederland mogen we van geluk spreken dat we water uit de kraan kunnen drinken, want dit is zeker niet in alle landen het geval. Echter is het toch lekker om een plastic flesje met water, bruiswater of met een smaakje in huis te hebben, bijvoorbeeld voor naar je werk of voor of na het sporten. Mensen ervaren het water uit een flesje toch als wat lekkerder en je kunt ze ook in de koelkast bewaren waardoor het water goed koud is, in plaats van temperatuur uit de kraan.  

Het drinken van water wordt steeds ‘populairder’ in de wereld. De wat jongere generatie is zich er steeds meer van bewust dat zij gezonder moeten gaan leven, en hierbij hoort ook het drinken van genoeg water. Vocht helpt je spijsvertering, lost je voedingstoffen op en neemt ze gemakkelijk op. Daarnaast voert water de afvalstoffen af via je bloed, darmen en je nieren. Uit een Amerikaans onderzoek is zelfs gebleken dat zodra je 5 glazen water per dag drinkt de kans dat je een hartaanval, darmkanker of blaaskanker krijgt kleiner wordt. Kortom water is ongelofelijk belangrijk voor het menselijk lichaam.

Heb je nou veel alcoholische dranken gehaald in de Dirck3 slijterij? Neem dan ook wat water mee, dat helpt namelijk ook tegen de kater…

 

Water bij koud weer

Drink voldoende water bij koud weer! In de winter kleden we ons dikker en doordat de centrale verwarming een droge lucht afgeeft, verlies je meer vocht dan je denkt. Koude lucht houdt namelijk weinig vocht vast, als hij droog is. Dus ook in de winter is het belangrijk voldoende (minimaal 1,5 liter) water te drinken.

 

Water is gezond

 • Het verbetert je immuunsysteem en geeft je meer energie.
 • Water is ook erg goed voor je hersenen en geeft je productiviteit een boost.
 • Het voorkomt een droge keel, een droge huid en hoofdpijn of migraine.
 • Drink een glas water voor en na elke maaltijd of drink er twee terwijl je eet.
 • Je huid straalt als je voldoende water drinkt!

Merken water die wij verkopen

Bij Dirck3 bieden wij verschillende merken en soorten water aan. Bekijk ze hieronder!

Acqua Panna Natural Cool
Bar Le Duc Royal Club
Evian San Pellegrino
Hebron Spa

 

het goedkoopste water kopen doe je bij dirck3

Voor het goedkoopste water ben je bij Dirck3 aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment. Koop dus nu jouw Spa intens rood, Spa reine blauw of San Pellegrino bij ons in de dichtsbijzijnde Dirck3 slijterij!

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!

Wij verkopen fris uitsluitend in onze winkels. Klik hier voor een overzicht van onze winkels.