XXL Flessen!
Hendrick's Gin

de hartendief van elke ginlover!

De hartendief van iedere ginlover, Hendrick's gin. De van origine Schotse gin is wereldwijd extreem populair dankzij de unieke smaak van rozenblaadjes en komkommer. De zwarte apothekers fles maakt het helemaal af, een echte premium gin!

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

HENDRICK’S GIN SINDS 2000

Het mateloos populaire Schotse gin merk Hendrick’s bestaat sinds 2000. Alles aan deze gin is premium, zo wordt de gin volledig met de hand vervaardigd en wordt deze in kleine batches van 500 liter per keer geproduceerd.

KOMKOMMER EN ROZENBLAADJES

Deze top gin staat bekend om zijn unieke smaak, hij wordt namelijk ‘infused’ met komkommer en Bulgaarse rozenblaadjes. Deze combinatie samen met de botanicals (die uit alle uithoeken van de wereld komen) maken deze gin een ultiem smaakgenot!

De botanicals: jeneverbes, kamille, citroenschil, staartpeper, vlierbloesem, korianderzaad, karwijzaad, engelwortel, duizendblad, liswortel en sinaasappelschil.

Hendrick's gin

THE PERFECT SERVE

Hoe drink je deze topper op z’n best?

Vul een groot glas met veel ijs, heel veel ijs en voeg vervolgens onderstaande ingrediënten toe, cheers!

  • 50 ml Hendrick’s Gin
  • 150 ml Fever-Tree Tonic Water
  • Garneer met wat dunne plakjes komkommer

Op zoek naar de beste prijs voor Hendrick's gin? Stop dan maar met zoeken, want bij DirckIII is deze altijd voordelig geprijsd! Bestel hem dus nu online!