XXL flessen!
Martini

martini

Deze heerlijk Italiaanse vermout koop je natuurlijk voor de beste prijs bij DirckIII. Bestel jouw Martini gemakkelijk en snel via onze webshop of kom langs in een van onze winkels!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Martini Bianco 75 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 8. 49 8. 29
 2. Martini Extra Dry 75 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 8. 49 8. 29
 3. Martini Asti Dolce 75 cl
  Waardering:
  93%
  ELDERS Regular Price 9. 99 8. 99
 4. Martini Rosso 75 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 8. 49 8. 29

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

over martini

Martini is een Italiaans vermouthmerk van de distilleerderij Martini & Rossi in Turijn. De distilleerderij werd opgericht door Alessandro Martini, Luigi Rossi en Teofilo Sola. In 1863 heette het bedrijf Martini, Sola & Cia alleen verkocht de familie Sola hun aandeel aan overige partners in 1879. Het bedrijf kreeg vanaf toen de naam Martini & Rossi. Aan het eind van de 20ste eeuw werd Martini overgenomen door de welkbekende rum fabrikant Bacardi. Momenteel heeft Bacardi het grote vermouth bedrijf nog steeds in handen.

Martini

wat is vermouth?

Vermouth is eigenlijk een soort versterkte wijn, die op smaak wordt gebracht door gebruikt te maken van suikers en aromatische planten en kruiden. Deze versterkte wijn is ontstaan in de 18de in Frankrijk en is geïnspireerd op een Duitse versterkte wijn waarin de kruidenplant absintalsem werd verwerkt. Als ingrediënt moet de vermouth deze kruiden bevatten, anders mag het drankje de naam vermouth niet dragen. Naast de Duitse kruidenplant mag vermouth ook nog andere kruiden bevatten. Zo kan er in vermouth verder nog tijm, kinine en vanille zitten. 

op welk moment drink je jouw martini?

Martini, ook wel vermouth, wordt vaak gedronken als aperitief of digestief. Echter wordt deze drank steeds vaker op andere momenten gedronken doordat het veel wordt gebruikt in cocktails. 

de martini producten die je kunt kopen bij dirckiii

Bij DirckIII bieden wij de producten van Martini altijd aan voor de beste prijs. Bekijk hieronder welke Martini producten wij aanbieden.

de goedkoopste martini koop je bij dirckiii

Voor de goedkoopste en beste Martini aanbiedingen, ben je bij DirckIII aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons Martini assortiment. Op zoek naar andere bubbels? Bekijk dan eens onze bubbels pagina!

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!