XXL flessen!
Gulpener Bier

Gulpener Bierbrouwerij brouwt uitsluitend met grondstoffen afkomstig uit eigen regio. Dit doen ze in Nederland als enige! Al 8 generaties brouwt de familie in de Zuid-Limburgse heuvels de meest smakelijke, uitgesproken en eerlijke speciaalbieren. Dat proef je!

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Gulpener Bier 24 flesjes
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 17. 99 Special Price 16. 65
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 2. Gulpener Bio Ur-Hop 30 cl
  Waardering:
  100%
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 3. Gulpener Gladiator 50 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 1. 65 1. 57
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 4. Gulpener Bio IJsbock 30 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 1. 99 1. 97
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 5. Gulpener Herfstbok 30 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 0. 99 0. 75
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 6. Gulpener Bio Oertarwe blond 30 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 1. 65 1. 60
  Alleen in winkel verkrijgbaar

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

de gulpener brouwerij

Gulpener Bierbrouwerij is een duurzame familiebrouwerij uit het Zuidelijkste puntje van Limburg. Al sinds 1825 brouwen ze een fantastische diversiteit aan smaken en aroma’s waarmee de bieren ieder een uniek karakter krijgen. In 8 generaties is de brouwerij uitgegroeid tot een heuse speciaalbierbrouwerij met een assortiment van maar liefst 17 speciaalbieren en 3 pilsners. Het assortiment wordt onder andere ingevuld door vier heerlijke biologische bieren, zoals de Ur-Hop en Ur-Weizen. Alle gerst, rogge, spelt en tarwe komt van 25 boeren uit de omgeving. De verse hop komt uit de eigen hoptuin en water komt uit eigen bronnen. Dit biedt de mogelijkheid om bieren te brouwen met uitsluitend grondstoffen afkomstig uit eigen regio. Dit maakt Gulpener het enige bier volledig van Nederlandse bodem, en dat proef je!

het duurzaamste brouwhuis van europa

Momenteel bouwt Gulpener een nieuw brouwhuis, het duurzaamste brouwhuis van Europa. Met dit brouwhuis wordt de doelstelling om in 2030 volledig fossielvrij te brouwen nagestreefd. Het nieuwe brouwhuis gebruikt nieuwe technieken waardoor er 75% minder energie gebruikt zal worden dan in het huidige brouwhuis. De 25% energie die overblijft zal worden opgewekt met een warmtepomp techniek die bijdraagt aan de duurzaamheid van dit brouwhuis. Door het toepassen van deze nieuwe technieken zal er minder van het brouwsel verdampen, in tegenstelling tot in het oude brouwhuis.

Gulpener Bier Brouwhuis Brouwproces

Meer weten? Ga dan naar de site van de Gulpener bierbrouwerij - De Vrije Brouwer.

Wij verkopen (Gulpener) bier uitsluitend in onze winkels. Klik hier voor een overzicht van onze winkels.