XXL Flessen!
Frisdranken

fris

Frisdrank en water, nergens goedkoper! Welkom op de frisdrank pagina van DirckIII. Ook met frisdrank en water ben je bij ons extra voordelig uit. Zo hebben wij trayen A-merk frisdrank voor bizar lage prijzen, heerlijke sappen voor spotprijzen en grootverpakkingen water en fris voor de laagste prijs van Nederland! Kom naar de winkel en sla in dat voordeel!

Producten 1-24 van 76

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Spa Reine Eco Pack 500 cl
  Waardering:
  20%
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 2. Royal Club Tonic 100 cl
  Waardering:
  80%
  Alleen in winkel verkrijgbaar

Producten 1-24 van 76

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

frisdranken

Bij DirckIII bieden wij alle A-merken frisdrank aan tegen de beste prijzen. Een avondje wat rustiger aan doen of ben je de BOB, kom dan snel langs bij ons in de dichtstbijzijnde slijterij om frisdrank te scoren. Wil je juist graag een drankje doen en wil je feestelijk uitpakken dan zijn de frisdrank ideaal om mee te mixen of om cocktails mee te maken. Benieuwd welke cocktails je zou kunnen maken met behulp van frisdranken? Bekijk dan hier onze cocktail pagina.

water

Het is goed voor je, verfrissend en ook nog eens lekker. Ons lichaam bestaat er grote deels uit en helpt ons met het opnemen van voedingstoffen. Hét fenomeen water, is tegenwoordig in allerlei soorten verkrijgbaar. Zo is er naast ‘gewoon’ water ook bruiswater en water met een smaakje. Bij DirckIII bieden wij al deze verschillende soorten en A-merken water aan voor de beste prijzen!

merken fris die wij aanbieden

Bij DirckIII hebben we een ruim assortiment fris in petto. Bekijk hieronder welke merken we zoal verkopen.

Coca Cola San Pellegrino
Natural Cool Spa
Pepsi Fanta
Lipton  

de goedkoopste frisdranken kopen doe je bij dirckiii

Voor de goedkoopste fris, ben je bij DirckIII aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment. Koop dus nu jouw Fanta orange, Spa IntenseMonster energy, Coca Cola light of Natural Cool Koolzuurvrij bij ons in de dichtsbijzijnde DirckIII slijterij!

 

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!

Wij verkopen fris uitsluitend in onze winkels. Klik hier voor een overzicht van onze winkels.