Wij hebben alles voor een feestje! Dus ook voor al je frisdrank moet je bij DirckIII zijn!


42Geef je een feestje? Naast ons enorme assortiment bekende merken sterke drank, meer dan 300 wereldwijnen en een ruime keuze aan bier hebben wij ook een ruim assortiment met frisdranken, vruchtensappen en water. En dat allemaal onder één dak, zo kan je in één winkel alles inkopen voor een feestje, lekker makkelijk toch?

Groot inslaan? Met onze winkelwagens hoef je nooit te sjouwen met dozen of kratten. Wat ook fijn is, is dat wij nooit lange wachtrijen hebben bij de kassa. Je bent dus zo weer klaar!

Te ruim ingekocht? Dan mag je 1/3 van het aankoopbedrag terug brengen, daar doen wij helemaal niet moeilijk over. Zo kun je nog eens een feestje geven!

Laag geprijsd!

Slijterijen zijn doorgaans veel duurder met frisdrank, sappen en water dan supermarkten. DirckIII is de énige uitzondering hierop, wij hanteren de laagste prijs die je normaal alleen tegenkomt bij de goedkoopste supermarkten. Kortom je kunt direct al jouw frisdranken en sappen meenemen tegelijk met je wijn, bier en sterke drank. Dat is makkelijk èn goedkoop!