XXL flessen!
bols cocktail

Bols

De beste Bols aanbiedingen vind je bij Dirck3. Bols is s ’werelds eerste cocktailmerk. Bols is ook bekend van het bekende merk Passoa. Met bijna 450 jaar ervaring in het destilleren mag Bols zich terecht een meester in zijn vak noemen.

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Bols Vodka 70 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 14. 49 14. 49
 2. Bols Corenwijn 100 cl
  Waardering:
  80%
  ELDERS Regular Price 26. 89 25. 99
 3. Bols Zeer Oude Genever 100 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 21. 49 19. 99
 4. Bols Gold Strike 50 cl
  Waardering:
  90%
  ELDERS Regular Price 17. 59 16. 49
 5. Bols Cocktail Pornstar Martini 37,5 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 10. 99 9. 99
  Tijdelijk uitverkocht

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

BOLS, het allergrootste cocktailmerk ter wereld

Het is een van de oudste distilleerderijen die nog steeds actief is. Bols is actief in 110 landen met meer dan 20 premium merken. Regionale merken zoals Passoa, Bokma, Coebergh, Zwarte Kip en Hoppe zijn bij Dirck3 ook zeker bekend. Het Lucas Bols bedrijf vindt het wereldwijd creëren van geweldige cocktail ervaringen erg belangrijk. Het bedrijf komt vanuit de oorsprong uit Amsterdam, dit is ook terug te zien op veel van de flessen.

cocktails

Introductie van Bols

Bols is een naam die synoniem is met sterke dranken, cocktails en likeuren van hoge kwaliteit. Het Nederlandse bedrijf is al eeuwenlang toonaangevend in de branche en produceert producten van superieure kwaliteit waarvan miljoenen mensen over de hele wereld genieten. Maar wat maakt Bols zo speciaal? Wat onderscheidt het van alle andere merken op de markt? Hieronder duiken we in de geschiedenis en het succes van Bols om te ontdekken waarom het een van de meest geliefde cocktailmerken ter wereld is geworden.

De geschiedenis van Bols

Bols is een Nederlands bedrijf dat al sinds de 16e eeuw likeuren en bitters produceert. Het bedrijf is het oudste gedistilleerde drankenmerk ter wereld en de grootste producent van cocktailingrediënten.

De geschiedenis van Bols begint in 1575, toen een man genaamd Lucas Bols in Amsterdam begon met de verkoop van een geneeskrachtig elixer gemaakt van kruiden, specerijen en fruit. Het elixer werd populair onder de inwoners van de stad en Bols begon het al snel commercieel te verkopen.

In 1758 nam de kleinzoon van Lucas Bols, Pieter Bols, het bedrijf over en begon de productlijn uit te breiden. Pieter Bols ontwikkelde nieuwe recepten voor likeuren en bitters, die snel populair werden in heel Europa.

Begin 1800 was Bols een van de grootste producenten van gedistilleerde dranken in Europa. Het bedrijf bleef in de 19e en 20e eeuw groeien en werd uiteindelijk het grootste cocktailmerk ter wereld. Tegenwoordig biedt Bols een breed scala aan likeuren en bitters die overal ter wereld in cocktails worden gebruikt.

De cocktailcultuur van Bols

Als het om cocktails gaat, is Bols het grootste merk ter wereld. Hun cocktailcultuur draait om plezier maken en genieten van het leven.

Hun filosofie is eenvoudig: "Het leven moet een feest zijn." En zij vinden dat elk moment gevierd moet worden met een heerlijke cocktail. Of je nu op stap bent of gewoon geniet van een avondje uit met vrienden, Bols cocktails zijn de perfecte manier om je avond op te vrolijken.

Er zijn veel manieren om van Bols cocktails te genieten. Maar een van de populairste manieren is via hun kenmerkende Cocktail Kits. Deze kits bevatten alles wat je nodig hebt om een heerlijke cocktail te maken, waaronder Bols likeuren, mixers en glaswerk. Ze maken het voor iedereen gemakkelijk om een heerlijke cocktail te maken, ongeacht het niveau.

Als je op zoek bent naar iets uniekers, biedt Bols ook Cocktail Workshops aan. Deze workshops worden geleid door ervaren bartenders die je leren hoe je hun kenmerkende cocktails maakt. Je leert over de geschiedenis van elk drankje en krijgt praktijkervaring met het zelf maken ervan. Het is de perfecte manier om te leren over mixologie en tegelijkertijd geweldige cocktails te proeven.

Hoe je ook van Bols cocktails wilt genieten, één ding is zeker: ze zijn altijd leuk. Dus als je de volgende keer op zoek bent naar een leuke manier om iets te vieren, pak dan een Bols cocktail en laat de goede tijden maar komen.

Conclusie

Bols is echt een wereldmerk dat zijn stempel op de wereld heeft gedrukt. Het assortiment likeuren en sterke dranken van Bols biedt voor elk wat wils, ongeacht smaakvoorkeuren of budget. Of je nu thuis je eigen cocktails wilt maken of gewoon met vrienden wilt genieten van heerlijke drankjes, er is zeker iets uit de collectie van Bols dat aan je wensen voldoet. Met zijn ruime keuze aan producten en unieke smaakprofielen is het geen wonder dat Bols wordt beschouwd als het grootste cocktailmerk ter wereld!


shots