XXL flessen!
Smirnoff Vodka

smirnoff

Smirnoff is een van de meest populaire en bekende wodka-merken ter wereld. Het merk heeft een lange geschiedenis en een reputatie opgebouwd voor het produceren van hoogwaardige vodka's die zeer zuiver en smaakloos zijn. Bestel dus nu jouw Smirnoff Vodka bij Dirck3 of kom langs in een van onze slijterijen!

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Smirnoff Red Vodka 100 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 18. 99 Special Price 15. 99
 2. Smirnoff Mango & passionfruit Vodka 70 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 15. 89 15. 79
 3. Smirnoff Red Vodka 70 cl
  Waardering:
  90%
  ELDERS Regular Price 15. 99 14. 99
 4. Smirnoff Red Vodka 150 cl
  Waardering:
  83%
  ELDERS Regular Price 30. 59 24. 99
 5. Smirnoff Ice 70 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 4. 59 3. 69
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 6. Smirnoff Ice 25 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 2. 19 2. 09
  Alleen in winkel verkrijgbaar

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Smirnoff vodka

Smirnoff is een van de meest populaire en bekende vodka-merken ter wereld. Het werd oorspronkelijk in Rusland geproduceerd in 1864 door Pyotr Smirnov. Tegenwoordig is Smirnoff eigendom van Diageo.

Diageo is een Brits dranken bedrijf. Diageo staat bekend als producent van merken als Johnnie Walker, Guinness en Captain Morgan.

Geschiedenis van Smirnoff vodka

De geschiedenis van Smirnoff gaat terug tot 1864, toen Pyotr Smirnov in Moskou zijn eigen distilleerderij opende. Smirnov gebruikte zijn kennis van de vodka-industrie om een ​​unieke vodka te maken die al snel populair werd in Rusland en daarbuiten. In de jaren 20 van de vorige eeuw werd de distilleerderij overgenomen door de zonen van Pyotr Smirnov, die het bedrijf uitbreidden naar het buitenland.

In 1934 werd de distilleerderij in Moskou genationaliseerd en werd de familie Smirnov gedwongen het land te ontvluchten. Een van de zonen van Pyotr Smirnov, Vladimir Smirnov, vluchtte naar Frankrijk en begon een nieuwe distilleerderij onder de naam "Pierre Smirnoff". In 1939 verkocht Vladimir Smirnov de distilleerderij aan Rudolph Kunett, een Amerikaanse zakenman, die de distilleerderij hernoemde tot "Smirnoff Distilling Corporation".

In de jaren 40 werd Smirnoff in de Verenigde Staten geïntroduceerd en al snel werd het de meest populaire vodka in het land. Dit was voornamelijk te danken aan de marketingstrategie van het bedrijf, dat de vodka promootte als een drankje voor de elite en het "goede leven".

Smirnoff maakte gebruik van beroemdheden en Hollywood-sterren om de vodka te promoten en het bedrijf organiseerde evenementen en feesten om de vodka te introduceren bij het Amerikaanse publiek.

In 1972 werd Smirnoff overgenomen door de Britse drankengroep Grand Metropolitan, die later zou fuseren met Guinness om Diageo te vormen. Sindsdien is Smirnoff uitgegroeid tot een van de meest populaire vodka-merken ter wereld enhet wordt verkocht in meer dan 130 landen.

Smirnoff

Productie proces van Smirnoff vodka

Het productieproces van Smirnoff is vergelijkbaar met dat van andere vodka's. Het begint met het selecteren van de juiste ingrediënten. Smirnoff gebruikt alleen de beste ingrediënten voor de productie van hun vodka, waaronder zuiver water en hoogwaardige granen zoals tarwe en rogge.

Het graan wordt eerst gemalen en vervolgens vermengd met zuiver water om een ​​mengsel te vormen dat bekend staat als "wort". De wort wordt vervolgens gefermenteerd met behulp van gist. Dit proces duurt meestal enkele dagen en zet de suikers in de wort om in alcohol.

Na het fermentat ieproces wordt de resulterende vloeistof gedistilleerd om de alcohol concentratie te verhogen. Smirnoff distilleert de vloeistof meerdere keren om een ​​zeer zuivere en smaakloze alcohol te verkrijgen.

Na het distillatie proces wordt de alcohol gefilterd om onzuiverheden en ongewenste smaken te verwijderen. Smirnoff gebruikt een actieve koolfilterings technologie om hun wodka te zuiveren. Dit proces staat bekend als de "Smirnoff-filtratie" en zorgt voor een zeer zuivere en gladde wodka.

Smirnoff

Verschillende smaken van Smirnoff

Smirnoff biedt een breed scala aan smaken, waaronder klassieke, fruitige en gearomatiseerde vodka's. Hun klassieke Smirnoff No. 21 wordt gemaakt van hoogwaardige granen en zuiver water en is zeer zuiver van smaak. Smirnoff No. 21 is de basis voor veel van hun gearomatiseerde wodka's.

Een van de populairste smaken van Smirnoff is Smirnoff Citrus, gemaakt van natuurlijke citroenen en limoenen voor een verfrissende en fruitige smaak. Andere populaire smaken zijn Smirnoff Raspberry, Smirnoff Green Apple en Smirnoff Ice. Smirnoff heeft ook een aantal seizoensgebonden smaken, zoals Smirnoff Peppermint Twist en Smirnoff Kissed Caramel, die alleen beschikbaar zijn tijdens bepaalde tijden van het jaar.

Groeiende populariteit van Smirnoff

Smirnoff is een van de meest populaire vodka-merken ter wereld en wordt verkocht in meer dan 130 landen. Het merk heeft een reputatie opgebouwd voor het produceren van hoogwaardige wodka's die zeer zuiver en smaakloos zijn. Smirnoff wordt vaak gebruikt als basis voor cocktails en mixdrankjes en wordt vaak gecombineerd met vruchtensappen en frisdranken.

Smirnoff is ook bekend vanwege hun innovatieve marketingstrategieën. Het bedrijf heeft vaak samengewerkt met beroemdheden en influencers om hun wodka te promoten en heeft campagnes georganiseerd om nieuwe smaken en producten te introduceren bij het publiek. Smirnoff heeft ook een sterke online aanwezigheid, met actieve social media-accounts en een website waar bezoekers recepten kunnen vinden voor cocktails en mixdrankjes.

Bestel nu jouw Smirnoff vodka bij Dirck3!

Smirnoff is een van de meest populaire en bekende wodka-merken ter wereld. Het merk heeft een lange geschiedenis en een reputatie opgebouwd voor het produceren van hoogwaardige wodka's die zeer zuiver en smaakloos zijn. Bestel dus nu jouw Smirnoff Vodka bij Dirck3 of kom langs in een van onze slijterijen!

Benieuwd naar andere Vodka merken die Dirck3 in het assortiment heeft? Neem een kijkje:

Smirnoff