XXL flessen!
Gordons Gin

gordon's gin

Gordon's gin is al jaren de meest bekende én geschonken ter wereld. Je vindt dit Engelse gin merk echt overal: van de slijterij om de hoek, tot de grootste clubs en van de minibar in een Amerikaans hotel tot Gordon's gin-tonic premix in de supermarkt. Gordon's gin is een speler van wereldformaat!

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Gordon's Sicilian Lemon Gin 70 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 20. 49 19. 95
 2. Gordons 0,0% Alcohol Free 70 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 16. 99 15. 99
 3. Gordon's Premium Pink Gin 70 cl
  Waardering:
  91%
  ELDERS Regular Price 20. 59 19. 95
 4. Gordon's London Dry Gin 70 cl
  Waardering:
  93%
  ELDERS Regular Price 17. 99 17. 29
 5. Gordon's London Dry Gin 100 cl
  Waardering:
  87%
  ELDERS Regular Price 22. 99 19. 99
 6. Gordon's Pink Gin & Tonic 25 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 1. 95 1. 89
  Alleen in winkel verkrijgbaar

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De wereldberoemde Gin uit Londen: Gordon’s gin

Gordon's Gin is een merk Londense droge gin dat voor het eerst werd geproduceerd in 1769. Het bedrijf werd opgericht door Alexander Gordon, een Londenaar van Schotse afkomst. De gin wordt gedistilleerd in Schotland en is sinds 1997 eigendom van het Britse drankbedrijf Diageo. Gordon's verkoopt jaarlijks wereldwijd meer dan 10 miljoen kisten gin en is daarmee de bestverkopende London dry gin ter wereld. Gordon's is verkrijgbaar in verschillende formaten flessen en heeft onlangs een nieuw kant-en-klaar product in blik op de markt gebracht.

Het recept voor de Gordon’s gin is altijd ongewijzigd gebleven. Gordons gin wordt gemaakt met jeneverbessen, korianderzaad, zoethoutwortel, engelwortel, sinaasappelschil en citroenschil.

Gordons gin is een van de populairste gins ter wereld. Het is de bestverkochte gin in het Verenigd Koninkrijk en is ook populair in andere landen zoals Australië en Nieuw-Zeeland.

De geschiedenis van Gordons gin

De geschiedenis van Gordon's Gin begint in 1769. Hij gebruikte een pot still om de gin te distilleren en maakte hem met jeneverbessen, koriander, engelwortel en zoethout. Het recept is al meer dan 250 jaar hetzelfde gebleven.

De gin wordt gedistilleerd met behulp van een pot still en wordt gemaakt met jeneverbessen, koriander, engelwortel en zoethout. Het recept is al meer dan 250 jaar hetzelfde gebleven en Gordon's Gin is één van de populairste ginmerken ter wereld.

Gordon's Gin werd snel populair in Londen en werd al snel een van de populairste ginmerken ter wereld. Tegenwoordig wordt Gordon's Gin nog steeds gemaakt volgens dezelfde traditionele methoden en ingrediënten die Alexander Gordon al die jaren geleden gebruikte.

Gordon's gin drinken

Als je van een puur glas verfrissende Gordon's Gin wilt genieten, volgen hier een aantal tips. Ten eerste kun je het beste veel ijs gebruiken. Zo blijft de drank fris en koud. Ten tweede: voeg een scheutje citroen- of limoensap toe voor een beetje pit. Ten derde, als je het helemaal te gek wilt maken, voeg dan een vleugje sinaasappelschil toe. Tot slot, leun achterover en geniet!

collectie

Het exacte recept is natuurlijk geheim, maar we kunnen je wel vertellen dat de gin op smaak is gebracht met jeneverbessen, korianderzaad, engelwortel, zoethout, liswortel, sinaasappel en citroenschil.

Naast de traditionele dry gin heeft Gordon’s gin ook pink gin, lemon gin en zelfs alcoholvrije gin in de collectie.

Gordons' Gin

gin tonic

De gin tonic is op het moment razend populair en kom je overal ter wereld tegen. Doordat de verschillende soorten gin van Gordons's zo divers zijn kun je er goed mee experimenteren in je cocktail. Meng je uitgekozen gin met de tonic van fever-tree en klaar is je overheerlijke 'GT'.

Bekijk hier onze gehele collectie gin of bestel jouw Gordons gin nu online!