XXL flessen!
Freixenet

freixenet

Koop nu de heerlijke bubbels van Freixenet voor de scherpste prijs bij DirckIII! Haal een heerlijke fles Freixenet cava of prosecco bij ons in de winkel of bestel jouw fles bubbels gemakkelijk en snel via onze webshop.

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Freixenet Italian Rosé Sparkling 75 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 12. 99 11. 99
 2. Freixenet Cava 0.0% 75 cl
  Waardering:
  85%
  ELDERS Regular Price 7. 99 7. 49
 3. Freixenet Carta Nevada 75 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 9. 89 8. 99
 4. Freixenet Cordon Negro 75 cl
  Waardering:
  98%
  ELDERS Regular Price 9. 89 8. 99
 5. Freixenet Cordon Negro Piccolo 3 x 20 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 9. 49 8. 95

5 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

het succesverhaal van Freixenet

We gaan 150 jaar geleden terug in de tijd. In een klein Catalaans stadje genaamd Sant Sadurní d’Anaoia, begon de familie Sala met het produceren van kwaliteitswijnen. Begin 20ste eeuw trouwen Dolores Sala met Pedro Ferrer Bosch, dit is het begin van een succesverhaal.

Niet veel later begint Freixenet - afkomstig van de bijnaam van Pedro Ferrer - de export van een mousserende wijn, die later bekend werd onder de benaming “cava”. Het echtpaar vormt een weergaloos team en is niet te stoppen. Dolores is met een zeer gedetailleerde kennis over het maken van wijn haar tijd ver vooruit. Terwijl Pedro vooral een slimme en erg levendige ondernemer blijkt te zijn. Samen slagen ze erin om hun mousserende wijnen erg populair te maken en over de hele wereld naams- en merkbekend te worden.

Vandaag de dag bestaat Freixenet nog steeds en wordt het bedrijf gerund door de kinderen en zelfs al de kleinkinderen van Pedro en Dolores. Het bedrijf heeft nog steeds een hecht familiekarakter zoals Pedro en Dolores het altijd hadden gewild, daarnaast streeft het bedrijf als vanouds naar pure kwaliteit wijnen. Dan te bedenken dat dit bedrijfje is ontstaan in Sant Sadurní d’Anoia. Freixenet, vandaag de dag dé nummer 1 ter wereld wat betreft mousserende wijnen.

Freixenet auto

freixenet koop je bij dirckiii

Voor de beste aanbiedingen en prijzen op de mousserende wijnen van Freixenet ga je naar DirckIII. Haal bij ons jouw heerlijk Freixenet wijn voor de allerbeste prijs. Naast Freixenet bieden wij nog vele andere mousserende wijnen aan. Benieuwd naar welke! Bekijk dan ons bubbels pagina eens!

freixenet producten die je kunt kopen bij ons!

Bij DirckIII bieden wij verschillende Freixenet producten met de beste aanbiedingen en altijd voor de beste prijs! Bekijk hieronder welke Freixenet producten wij aanbieden.

Freixenet Carta Nevada Freixenet Cordon Negro
Freixenet Cava 0.0% Freixenet Cordon Negro Piccolo
Freixenet Prosecco Freixenet Italian Rosé Sparkling

de goedkoopste en beste freixenet kopen doe je bij dirckiii

 

Voor de goedkoopste en beste flessen Freixenet, ben je bij DirckIII aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment. Een keertje geen zin in alcohol? Geen probleem probeer de Freixenet Cava 0.0%!

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!