XXL flessen!
Champagne Kado

champagne kado

Bestel nu jouw champagne kado bij Dirck3. Een onwijs origineel en leuk kado in een mooie gift box. Wie wil dat nu niet krijgen? Bestel jouw champagne kado gemakkelijk en snel bij ons in de webshop of kom langs bij ons in de slijterij!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

champagne kado’s van dirck3

Verras een vriend, geliefde of een zakelijke relatie met een champagne kado van Dirck3. Champagne brengt altijd een feestelijke sfeer met zich mee. Zo wordt het vaak gedronken op verschillende feestjes, tijdens Kerstmis of om 00:00 met Oud & Nieuw. Daarbij opgeteld nog een onwijs leuke kado verpakking en je hebt hét ideale kado om te geven! Bekijk op deze pagina de champagne kado’s van Moët & Chandon, die in een mooie doos worden verpakt, en de opvallende lipstick verpakking van Piper Heidsieck. Bestel jouw champagne kado of geschenk gemakkelijk, snel én voor de beste prijs bij Dirck3! Benieuwd naar alle andere champagnes? Bekijk dan hier onze champagne pagina! Op zoek naar een ander kado? Bekijk dan hier de kado's.

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!