XXL Flessen!
Ciroc Vodka

ciroc vodka

Het ingrediënt Ciroc Vodka dat zorgt voor de top kwaliteit, is tegelijkertijd hetgeen Cîroc onderscheidt van andere premium vodka’s – druiven. De eerste ultra premium ‘grape vodka’!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Ciroc Vodka 70 cl
  Waardering:
  93%
  ELDERS Regular Price 32. 99 Special Price 25. 99
 2. Ciroc Red Berry Vodka 70 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 32. 49 Special Price 25. 99
 3. Ciroc Pineapple Vodka 70 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 32. 49 Special Price 25. 99
 4. Ciroc Vodka XXL! 175 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 67. 99 62. 99
  Alleen in winkel verkrijgbaar

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

ciroc en p. diddy

Cîroc werd geïntroduceerd in 2003 en ontwikkeld door bekend oenoloog Jean-Sebastien Robicquet, een wijnmaker en distillateur met vele jaren ervaring in de Bordeaux en Cognac. De keuze om deze vodka van druiven te maken, komt voort uit Robicquet’s ervaring met zowel wijn maken als distilleren. Het idee was om een premium vodka te maken met een hoogwaardig en onderscheidend karakter en deze te positioneren als luxe brand, die wereldwijd te vinden zou zijn in trendy bars en nachtclubs. Om dit te bewerkstelligen, werd er in 2007 een samenwerking gestart met de bekende hip-hop producent P. Diddy. Hierdoor werd Cîroc, via de muziekindustrie, populaire social media kanalen en slimme online marketing, één van de grootste premium vodka merken. Sinds 2010 zijn er jaarlijks nieuwe smaken aan de range toegevoegd, waaronder rode bessen, ananas, groene appel en vanille. Deze nieuwe releases worden veelal via Instagram en YouTube groots aangekondigd.

van welke druiven wordt het gemaakt?

 

Cîroc wordt gemaakt van de Mauzac Blanc en Ugni Blanc-druif om precies te zijn, afkomstig uit de regio’s Gaillac en Cognac; Mauzac is vooral bekend als hoofddruif in Blanquette de Limoux, Ugni Blanc is onmisbaar bij de productie van Cognac en Armagnac.

Er vinden 5 distillaties plaats; 4 maal wordt de Ugni gedistilleerd middels kolomdistillatie in ketels van roestvrijstaal. De Mauzac wordt op eenzelfde wijze gestookt in koperen ketels. Hierna wordt de samenstelling van 95% Ugni –en 5% Mauzac voor een vijfde maal gestookt in traditionele koperen Armagnacketel. Dit geeft Cîroc zijn rijke, maar zeer zuivere smaak.

 

Zo is Cîroc vodka zowel puur als gemixt voor veel liefhebbers de ideale vodka geworden én is het een onmisbaar ingrediënt in de betere cocktails!