XXL flessen!

Kwaliteitswijnen, dat proef je! En dat voor zo'n lage prijs!

Bij Dirck3 vind je voor elk moment de juiste wijn. Of het nu een borrelwijn, de perfecte combinatie bij een gerecht of een mooi cadeau is. Bij Dirck3 heb je de keuze uit meer dan 300 wereldwijnen met de beste kwaliteit en altijd voor de scherpste prijs! Wekelijks geven we op deze vaste laag prijs ook nog eens extra korting op tal van wijnen. Maar dat is nog niet alles, onze inkopers zijn altijd op zoek naar de mooiste en beste partijen wijn. Wijnhuizen over de hele wereld leveren graag aan onze slijterijen. Daarom hebben wij zeer regelmatig partijen met uitzonderlijke goede en bekende wijnen, maar dan zoals je van ons mag verwachten vele malen goedkoper dan waar dan ook. Laat je dus wekelijks verassen in onze slijterijen.

Een eerlijk én het beste advies

Al onze slijterijmanagers zijn echte wijnliefhebbers met een enorme passie voor wijn. Ze kunnen je altijd een deskundig advies geven. Ze hebben namelijk allemaal wijn “gestudeerd” of zijn zelfs vinoloog. Maar je hoeft bij ons niet bang te zijn voor allerlei moeilijke wijntermen hoor. Onze medewerkers leggen het graag eenvoudig en simpel uit, zonder poeha zeg maar.

Al onze medewerkers kennen ons assortiment wijnen omdat ze zelf ook graag onze wijnen drinken of hebben geproefd. Ze geven je daarom altijd een eerlijk advies, want een goede wijn hoeft echt niet duur te zijn. Niet voor niets is Dirck3 daarom al jaren kampioen met de beste wijnen onder de 5 euro. Dat betekent dat je bij ons voor rond de 5 euro altijd de beste kwaliteit krijgt. Zeg maar waar je elders zo maar een paar euro meer voor betaald. Maar daarnaast hebben we natuurlijk ook de bekende topwijnen zoals Barolo, Chateau neuf-du-pape, Chablis, Sancerre en nog veel meer. Uiteraard ook voor de laagste prijs zoals je van ons gewend bent, want wij halen het rechtstreeks.

Snuffel dus lekker rustig rond en ontdek al onze wijnen. En als je geen keuze kunt maken of twijfelt, vraag het dan aan onze medewerkers. Zij staan graag voor je klaar en schenken graag een glas voor je in. Wekelijks hebben wij diverse wijnen voor je klaar staan die je kunt proeven!

Een lage prijs mag nooit ten koste gaan van kwaliteit!

Natuurlijk wil je voordelig uit zijn, maar je wilt ook kwaliteit. Bij Dirck3 houden we deze balans nauwlettend in de gaten. Voordat jij van onze wijnen kunt genieten, wordt iedere wijn eerst uitvoerig gekeurd door ons eigen proefpanel bestaande uit onze inkopers, vinologen en onze slijterijmanagers. Daarnaast worden onze wijnen nadat ze zijn opgenomen in ons assortiment continue gecontroleerd en geproefd. Zo weten we altijd zeker dat de wijnen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen!

Niet lekker, geld terug garantie op wijn!

Veel van onze klanten hechten erg veel waarde aan hun bekende lievelingswijn of druivensoort en durven daarom niet zomaar een andere wijn uit te proberen. Helemaal niets mis mee, maar zo kun je wel het extra voordeel op onze andere wijnaanbiedingen mislopen en de wijnwereld van Dirck3 heeft nog zoveel meer verassends te bieden!

Daarom hebben wij boven op de beste prijs-kwaliteitsverhouding, die geldt voor al onze wijnen, al meer dan tien jaar onze niet lekker, geld terug garantie! Bij Dirck3 loop je dus geen enkel risico om eens een andere wijn te proberen, want als je de wijn hebt geprobeerd en het is, ondanks het deskundige advies van een van onze medewerkers toch niet je smaak, dan mag je de wijn altijd terugbrengen. Zelfs als de fles half leeg is! Je krijgt direct je geld terug, maar je kunt de fles natuurlijk ook omruilen voor een andere wijn. Wij doen nooit moeilijk! Ontdek dus samen met Dirck3 de heerlijkste wereldwijnen, proost!

onze winkels

Bekijk alle winkels voor de actuele openingstijden.

  • Alle dranken goedkoper!
  • De beste acties!
  • Eerlijk advies en de beste service

Bekijk alle winkels

Onze wijnen!
Bekijk alles