XXL flessen!
Wijn kado

wijn kado

Verpakt in een mooi houten kistje met daarin twee heerlijke wijnen. Haal nu jouw originele wijn kado bij ons in de winkel voor de aller beste prijs!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

wijn kado’s van dirck3

Wijn kado’s zijn ideaal als je een avondje wijntjes wilt gaan proeven daarnaast is het superleuk om te geven aan een échte wijnliefhebber. De wijn kado’s van Dirck3 bestaan uit verschillende Italiaanse en Franse rode- en witte wijnen, verpakt in een mooi houtenkistje of een wijndoos. Bekijk op deze pagina welke wijnkistjes wij aanbieden en het beste wijnpakket om te geven of om zelf te proeven!

wijnen bij dirck3

Bij Dirck3 bieden wij altijd de beste wijnen aan tegen de scherpste en laagste prijzen. Bestel dus nu jouw favoriete Cabernet Sauvignon, Verdejo, Pinot Grigio of Chardonnay bij Dirck3! Bekijk hier ons brede aanbod aan heerlijke wijnen!

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!

Wij verkopen wijn kado's uitsluitend in onze winkels. Klik hier voor een overzicht van onze winkels.