XXL Flessen!
Ballantines Whisky

ballantine's

Ballantine's is één van de grootste en meest herkenbare Schotse whiskymerken is Ballantine’s; binnen het blended whisky-segment zelfs de één na grootste! Elke dag worden er wereldwijd bijna 200.000 flessen Ballantine’s Finest blended whisky verkocht!

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Ballantine's Whisky 70 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 21. 99 17. 99
 2. Ballantine's Blended Scotch Whisky 150 cl
  Waardering:
  95%
  ELDERS Regular Price 36. 49 29. 99
 3. Ballantine's Whisky 100 cl
  Waardering:
  87%
  ELDERS Regular Price 27. 98 19. 99

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

de kruidenierGeorge Ballantine

Zoals vele andere blends begon ook Ballantine’s in eerste instantie als kruidenier. In 1827 begon George Ballantine met het blenden van whisky, een kunst die hij later doorgaaf aan zijn (klein)zonen. De kwaliteit van Ballantine’s werd al snel herkend en in 1895 werden zij officieel hofleverancier aan de koninklijke familie. De bekende Ballantine’s Finest werd ontwikkeld in 1910 en werd de eerste ‘echte’ Ballantine’s botteling.

5 meesterblenders

Ballantine’s heeft sinds de start in 1827 maar 5 meesterblenders gehad en elk van hen heeft zijn eigen creatie mogen toevoegen aan de range; waaronder een 17-jarige en zelfs een 30- en 40-jarige blend. Voor de Ballantine’s 40 jaar mag je echter al gauw zo’n €9.000,- neertellen! Het grote voordeel van zo’n kleine reeks aan meesterblenders is dat de kwaliteit en smaak van Ballantine’s jaar in, jaar uit consistent is en goed gewaarborgd wordt. De belangrijkste single malts in de blend zijn Miltonduff en Glenburgie, welke ook beide eigendom zijn van Ballantine’s. Deze worden geblend met meer dan 40 verschillende malts- en graanwhisky's.
Ballantine's blending

best verkocht in europa

Tegenwoordig is het portfolio van Ballantine’s zeer omvangrijk en maakt men een reeks premium blended whisky’s van 12, 17, 21, 30, en 40 jaar oud. Ook brengen ze gelimiteerde oplages van hun belangrijkste single malts uit, zoals Miltonduff en Glenburgie 15 jaar oud. De Finest is de bestverkopende whisky in Europa en de op-één-na best verkopende whisky wereldwijd!

ballantines true music

de beste prijs!

Hier vind je de Ballantine's Finest voor een standaard lage prijs! Vaak geven wij op deze super lage prijs ook nog eens een hoge korting! Je koopt je Ballantine's dus extra voordelig en vaak zelfs voor de laagste prijs! Bekijk hier ons assortiment whisky en en bestel voordeling online!