XXL flessen!
Jack Daniels Whiskey

Jack Daniels, het synoniem voor de Amerikaanse cultuur

Jack Daniels, weinig merken zijn zó synoniem geworden met de Verenigde Staten en de Amerikaanse cultuur als deze whiskey. Er zijn ook maar weinig whisky merken wereldwijd zo groot geworden – in 2017 werden er maar liefst 12.9 miljoen cases verkocht! Met een breed assortiment Jack Daniel’s kun je bij Dirck3 altijd je favoriete Jack voor de laagste prijs bestellen!

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Jack Daniel's Whiskey Met 2 tumblers 70 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 29. 59 28. 99
 2. Jack Daniel's Tennessee Honey 70 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 33. 69 27. 95
 3. Jack Daniel's Whiskey 70 cl
  Waardering:
  80%
  ELDERS Regular Price 28. 99 27. 95
 4. Jack Daniel's Whiskey 150 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 59. 99 46. 99
  Tijdelijk uitverkocht
 5. Jack Daniel's Apple 70 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 27. 99 25. 99
  Tijdelijk uitverkocht
 6. Jack Daniel's Whiskey & Cola 33 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 2. 89 2. 79
  Alleen in winkel verkrijgbaar

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Geniet van de Verfijnde Smaak van Jack Daniels Whiskey

Als liefhebber van hoogwaardige sterke drank, is het onmogelijk om voorbij te gaan aan de tijdloze klasse en kwaliteit van Jack Daniels Whiskey. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1866, heeft deze Amerikaanse whiskey zichzelf bewezen als een van de meest geliefde en erkende whisky merken ter wereld.

Het Erfgoed van Jack Daniels Whiskey

Het verhaal van Jack Daniel's Whiskey begint in Lynchburg, Tennessee. Hier legde Jasper Newton "Jack" Daniel de basis voor een traditie van vakmanschap en perfectie. Hij begon met het unieke proces van houtskool filtratie, bekend als de "Lincoln County Process".

Dit geeft de whisky zijn kenmerkende gladheid en smaakprofiel. Dit proces, dat nog steeds wordt toegepast, is een van de factoren die bijdragen aan de onmiskenbare kwaliteit van Jack Daniel's.

Een Wereld van Smaak mogelijkheden

Een kenner of een beginner in de wereld van whisky? Jack Daniel's biedt een scala aan opties die aan verschillende smaak voorkeuren voldoen. Van de iconische Jack Daniels Old No. 7 tot de Apple en de Tennessee. Bij Dirck3 belichaamt elk aanbod van Jack Daniels het vakmanschap en de toewijding die het merk zo geliefd maken.

Jack Daniels Whiskey

Jack Daniels smaken beschikbaar bij Dirck3:


Original 

Jack Daniel's Whiskey 70 cl

Apple

Jack Daniel's Apple 70 cl

Tennessee Honey 

Jack Daniel's Tennessee Honey 70 cl

Jack Daniels XXL! 

Jack Daniel's Whiskey 150 cl


De geschiedenis van Jack Daniel’s whiskey

De geschiedenis van Jacks begint in 1866. Jasper Newton Daniel, kluste toen bij als whiskey-stoker. Hij leerde zichzelf de kunst van het distilleren. In 1887 kwam de ‘Old No. 7’, de meest beroemde expressie op de markt.

De grote doorbraak kwam echter in 1904. In dat jaar ontving het merk een gouden medaille voor de beste whiskey op de World Fair in St. Louis.

Jack Daniel’s whiskey bourbon of niet?

Ondanks dat Jack zijn whiskey mag scharen onder de straight bourbon whiskey. Kiest men er voor om het Tennessee Whiskey te noemen. Tennessee Whiskey onderscheidt zich van bourbon door het unieke “Lincoln County Process”. Hiermee wordt het filteren van het distillaat door een laag houtskool van esdoornhout bedoelt.

Tevens past men de “Sour Mash” techniek toe. Hier gebruikt men een klein restant gist van de laatste fermentatieronde en voegt deze toe aan de eerstvolgende ronde. Dit zorgt voor consistentie en constante kwaliteit in geur en smaak.

Naast de alom bekende “Old No. 7” zijn er nog vele andere varianten op de whiskey te verkrijgen. Probeer eens de Tennessee Honey (een honinglikeur op basis van Jack), of de Apple ( een appel likeur op basis van Jack ). Ook is er de Gentleman Jack, welke ook ná het rijpen is gefilterd, waardoor deze extra zacht van smaak is. Bekijk snel het aanbod en bestel direct jou favoriete whisky aanbieding online!

Maak de lekkerste whisky sour volgens ons recept!

Jack Daniels

Kijk ook bij de overige whisky soorten in het assortiment bij Dirck3:

Meer weten over Jack Daniels? Klik hier