XXL Flessen!
Rode vodka
Bestel de beste rode vodka aanbiedingen bij DirckIII.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Ursus Roter Vodka 70 cl
  Waardering:
  90%
  ELDERS Regular Price 16. 99 12. 99
 2. Puschkin Watermelon Vodka 70 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 11. 99 9. 79
  Tijdelijk uitverkocht
 3. Puschkin Red Vodka 70 cl
  Waardering:
  60%
  ELDERS Regular Price 10. 49 9. 79
  Tijdelijk uitverkocht

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is rode vodka?

Rode vodka of rode wodka is een roodkleurige vodka die verschilt in smaak. Rode vodka is vaak wat zoeter van smaak dan de oorspronkelijke vodka. De rode variant is door zijn zoete smaak erg lekker om te mixen in verschillende cocktails. Zo is vodka Red Bull een van de bekendste cocktails met rode vodka erin. Dit heeft zelfs zijn eigen naam gekregen genaamd ‘RoVoRed’. Uiteraard is deze vodka ook heerlijk van smaak wanneer deze puur gedronken wordt. Benieuwd naar onze vodka cocktails? Bekijk hier alle recepten.

rode vodka

Rode vodka mixen

De vodka valt net als normale vodka met vrijwel hetzelfde te combineren voor jouw cocktail of longdrink. Frisdrank of een fruitsap maakt dus niet uit. Vooral de Puschkin red vodka vinden wij een echte aanrader voor jouw mixdrankje. Door de toevoeging van bloedsinaasappel is deze vodka heerlijk met wat Fanta of jus d’orange. Deze Puschkin heeft slechts 17% alcohol waar de normale vodka 40% alcohol heeft. Vaak zit er in de rode variant minder alcohol wat ook een reden is voor de minder bittere smaak. Dit is ook de reden dat het de cocktail vodka wordt genoemd. Hij is dus lichter van smaak.

rode vodka cocktail

Rode vodka bij DirckIII

Wij hebben verschillende soorten van de rode sterke drank. De beste rode vodka aanbiedingen vind je bij DirckIII. Meer vodka? Bekijk ons gehele vodka assortiment.

Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken met de laagste prijs. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!