XXL Flessen!
captain morgan tiki

maak kennis met captain morgan tiki!

De smaak van Captain Morgan Tiki Mango & Pineapple is geïnspireerd op de eilanden in de Stille Zuidzee. Het bevat iconische Captain Morgan rum en natuurlijke ananas- & mangosmaken. Eerst proef je het aroma van rijpe ananas, waarna de smaak van zachte, sappige mango zorgt voor een dubbel fruitige afdronk.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

het frisse rum drankje: captain morgan tiki

De smaak van deze zomerse rum is geïnspireerd op smaken van de zuidelijke eilanden in de stille oceaan. Met deze exotische traktatie kom je direct in de zomerstemming en maak je de lekkerste cocktails. Na één slok Captain Morgan Tiki waan je je even in tropische sferen, eerst proef je de heerlijk rijpe ananas met daarna de zachte en sappige smaak van mango.

Voor de Captain Morgan Tiki is uiteraard de iconische Captain Morgan rum gebruikt. Anders dan dat je gewend bent bij bijvoorbeeld de Captain Morgan Spiced Gold bevat de Tiki 25% alcohol en hebben de kruidige invloeden plaats gemaakt voor tropische fruit smaken. Ook de ‘perfect serve’ is anders dan dat je gewend bent, je geniet namelijk het beste van de Captain Morgan Tiki in combinatie met een citroenlimonade zoals 7-Up in plaats van cola. Door de Tiki te mengen met citroenlimonade komen de frisse fruit smaken nog meer naar voren en geniet je optimaal van deze tropische rum! ‘One Captain Tiki please!’

captain morgan tiki

captain tiki & limonade - 3, 2, 1... tiki-tijd!

Ingrediënten:
- 25 ml Captain Morgan Tiki Mango & Pineapple                                                                       
- 150 ml bruisende citroenlimonade                                                            
- 1 glas vol ijsblokjes                                                                                        

Bereidingswijze: 
1. Vul het glas met ijsblokjes.
2. Voeg 25 ml Captain Morgan Tiki Mango & Pineapple toe
3. Top af met de citroen lemonade

op je gezondheid, kapitein!

captain morgan tiki

 

Vind je bestellen niet zo fijn? Dan kan je ook langskomen bij een van onze filialen. De dranken die wij online aanbieden zijn namelijk bijna altijd ook te verkrijgen in onze winkels. Neem ook eens een kijkje bij al onze andere sterke dranken. Wij zijn ten slotte de goedkoopste van heel Nederland!!