XXL Flessen!
24 ice | frozen cocktails

24 ice | frozen cocktails

24 ICE, bekend van TV, festivals én DirckIII! Proef ze nu zelf, heerlijke zomerse cocktail ijsjes met 5% alcohol en slechts 53 calorieën!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. 24 ICE Flugel 5*65ml
  Waardering:
  80%
  ELDERS Regular Price 7. 69 6. 79
 2. 24 ICE Mix 5*65ml
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 7. 69 6. 79

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

nieuw bij dirckiii! 24 ice frozen cocktails!

Deze heerlijke 24 ICE ijsjes zijn gemaakt in samenwerking met De Kuyper Royal Distillers, de hele range bevat de volgende smaken: Flügel, Mojito, Strawberry Daiquiri, Limoncello, Pina Colada, Vodka Energy en de nieuwste smaak Gin-Tonic! Deze cocktail ijsjes bevatten 5% alcohol en slechts 53 calorieën! De unieke combinatie van alcohol en ijs zorgt voor een frisse en ijskoude beleving, elke keer opnieuw!

flügel als ijsje, het beste van 2 werelden!

De bekendste shot van Nederland, maar nu zonder het gele dopje!Ice 24 frozen cocktail FlügelIn het diepste geheim is er gewerkt om de smaak van het bekendste Nederlandse shotje in een Frozen Cocktail te krijgen. “Het beste van 2 werelden” aldus de bedenkers.

Dit rode doortrekkertje op basis van rode vodka, energy drink en guarana is een echte allemansvriend, iedereen vindt dit lekker! Elke gelegenheid is goed voor deze ijskoude shot. Voor het stappen, op een festival.... Zodra deze eend erbij word gehaald, is het feest officieel begonnen! Het is een droom die werkelijkheid is geworden voor alle bezoekers van feesten en festivals. De bevroren push-up cocktail in de smaak van Flügel ICE bevat slechts 50 calorieën.

Om optimaal te kunnen genieten van onze 24 ICE cocktails, moeten ze worden ingevroren bij minimaal -18°C (standaard vriezer) en worden geconsumeerd wanneer ze compleet bevroren zijn.


NIX18