XXL Flessen!
Wijntjes van Wietze

Wijntjes van Wietze

Maak kennis met de geweldige wijnen van Wietze Snaak! Wietze, dé bekende wijnspecialist van televisie is onder andere te zien bij Business Class, De Grote Tuinverbouwing en VI. Wietze zijn wijn motto luid als volgt: "Niet moeilijk doen over wijn, hanteer gewoon het criterium: lekker of niet lekker. Proost!

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Baron Charcot Merlot-Cabernet Sauvignon Reserve 75 cl
  Waardering:
  80%
  ELDERS Regular Price 9. 99 8. 99
 2. Baron Charcot Chardonnay Reserve 75 cl
  Waardering:
  93%
  ELDERS Regular Price 9. 99 8. 99
 3. eXces Cinsault-Grenache Rose 75 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 9. 99 7. 79
 4. Marques de Murrieta Reserva 2018 75 cl
  Waardering:
  87%
  ELDERS Regular Price 21. 95 Special Price 17. 99

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

bekend van tv!

over wietze

Wietze is wekelijks te zien bij De Grote Tuinverbouwing waar hij een lekker wijntje tipt dat heerlijk smaakt bij de borrel, een diner of een ander gezellig moment. Op 17-jarige leeftijd begon hij als jongste winkelbediende bij Jos Beeres Wijnkoperij in Groningen. Een paar jaar later heeft hij de zaak overgenomen en werd hij een echte wijnondernemer. Tegenwoordig is hij bekend in heel het land!

Wietze op zijn website: “Vroeger was wijn een godendrank, maar ik wil het toegankelijk voor iedereen maken. Ik wil wijnmomenten creëren waar je zelf niet zo snel aan denkt, zoals: bij de high tea met vriendinnen, bij luxe zondagochtend ontbijtjes of als het je even nodig hebt tijdens de thuisscholing…”

de wijntjes van wietze

De Wijntjes van Wietze zijn een ware traktatie voor de liefhebber, maar ook voor iedereen die van lekkere wijn houdt. Daarnaast zijn de wijnen zeer geschikt als kado en naast maaltijden te complimenteren.

DirckIII biedt de van Wijntjes van Wietze aan voor de laagste prijs van de Benelux! Bestel de Wijntjes van Wietze online bij DirckIII of kom langs bij één van onze winkels!