XXL flessen!
Cocktails

Cocktails zijn een heerlijke en verfrissende manier om van uw feestje een succes te maken! Lees hier alles over de uitgebreide selectie aan cocktails en cocktail recepten van Dirck3! Van klassieke margarita's tot tropische piña colada's, wij hebben voor elk wat wils. Geen zin om zelf aan de slag te gaan met shakers en mixers? Geen probleem!

Onze kant-en-klare cocktails zijn perfect voor drukke momenten als jij wil genieten zonder gedoe. Laat je verrassen door onze unieke smaken en laat je feest schitteren met onze kleurrijke drankjes. Bestel vandaag nog jouw favoriete cocktails en maak van jouw feestje een onvergetelijke ervaring!!

Cocktails - dé klassiekers!

Altijd al een Moscow Mule willen maken of de klassieke Margarita cocktail? Bekijk de klassieke cocktails die wij voor jou op een rijtje hebben gezet en start direct met het maken van jouw klassieke cocktail. Met deze klassieke cocktails weet je dat je altijd goed zit bij je publiek!


10ge-wel-dige cocktails
voor in het zonnetje!

Lekker genieten in het zonnetje met in je hand een heerlijke zomerse cocktail, wie wil dat nou niet? We hebben voor jou 10 échte zomerse cocktails op een rijtje gezet. Geen idee hoe je nou een Blue Lagoon of een Pina Colada moet maken? Geen zorgen; de cocktail recepten en de stappen die je moet volgen om jou tropische cocktail te maken hebben wij er natuurlijk gewoon bijgezet.


4heerlijke whiskycocktails
die je moet proberen!

De beste whisky cocktails die je zowel 's winters kunt drinken als 's zomers. Warme cocktails als de Irish Coffee houden jou in de winter zeker warm. De moderne cocktails zoals de Manhatten en de Whisky Sour kun je het gehele jaar doordrinken.


3perfecte vodka cocktails
voor de zomer

De beste vodka cocktails die vooral erg lekker zijn in de zomer. Onmisbaar voor een lekkere zomerse vakantie. Met geweldige en klassieke cocktailrecepten als de Espresso Martini, Cosmopolitan en de Bloody Mary kan de zomer niet meer stuk. Benieuwd hoe je ze maakt?


3RUM COCKTAILS
VOOR HET HELE JAAR

2 Overheerlijke cocktailrecepten met rum. Wat deze cocktails zo lekker maakt, is dat je ze het hele jaar kunt drinken. Van de rum krijg je een warm gevoel, maar door de zoete smaken zijn de cocktails ook ideaal voor in de zomer. Benieuwd hoe je ze maakt?


5Tails Cocktails!

De Tails Cocktails zijn de ideale kant-en-klare cocktails voor een feestje of andere sociale gelegenheid. De smaken variëren van Passievrucht tot Espresso Martini. Neem een kijkje op de Tails Cocktails pagina en bestel jouw Tails cocktails!


4KOFFIE COCKTAILS

Verfijnde cocktailrecepten met koffie. Wat deze cocktails zo heerlijk maakt, is hun veelzijdigheid het hele jaar door. De diepe, rijke smaak van koffie geeft een warm gevoel, terwijl de verfijnde tonen perfect zijn voor zomerse geniet momenten. Nieuwsgierig naar hoe je ze maakt?Dé 10 cocktailtechnieken en termen die je moet kennen!

Als je deze technieken kunt en kent, wordt het maken van een cocktail een stuk gemakkelijker. Bekijk dé 10 cocktailtechnieken die je móet kunnen en kennen zodat je gemakkelijker cocktails kunt maken, weet wat je aan het doen bent en natuurlijk een beetje kan pronken met al je skills! Zó kun jij een echte professional worden in het maken van cocktails!

Bekijk dé technieken en termen!
Cocktail Technieken en Termen

Leuke weetjes over cocktails en andere alcoholische versnaperingen

Dingen die jij écht nog niet wist over cocktails of andere alcoholische dranken. Waarom proosten we bijvoorbeeld? Of waarom zijn de Jack Daniels flessen vierkant? En wat houdt de 3 slokken wet in? Kortom allemaal leuke weetjes, die je weer kan vertellen als je weer is op een feestje bent.

Toast

Waarom “toosten” we nou eigenlijk?

En waarom “proosten” we dan ook nog is?

Liever geen alcohol? – “No problemo”

De alcoholvrije cocktail wordt steeds populairder. Hij is zelfs zó populair dat hij een eigenbenaming heeft gekregen, de mocktail. De mocktail doet zeker niet onder voor de cocktails die wel alcohol bevatten. Hou je liever niet van alcohol, is er iemand in je publiek onder de 18 jaar of moet je nog naar huis toe met de auto of op de scooter en wil je toch de gezelligheid uitstralen die een cocktail ook heeft? Dan is de mocktail de ideale en feestelijke oplossing! Benieuwd hoe je een ‘Nada Colada’ moet maken of een ‘Virgin on the Beach’? Neem dan een kijkje bij de mocktail recepten.

Bekijk mocktail recepten
Mocktails - Alcohol-vrije cocktails