XXL flessen!
alcoholvrije bubbels

Alcoholvrije bubbels

Geen zin in alcohol, maar wel in een fijne bubbel? Bekijk het alcoholvrije champagne assortiment van Dirck3!

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Freixenet Cava 0.0% 75 cl
  Waardering:
  85%
  ELDERS Regular Price 8. 99 7. 99
 2. Cavatini Hugo 75 cl
  Waardering:
  91%
  ELDERS Regular Price 2. 99 2. 59
 3. Vintense Bubbels 0.0% 75 cl
  Waardering:
  96%
  ELDERS Regular Price 5. 99 4. 99
 4. Tommy Drink Appel 75 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 2. 39 2. 39
  Alleen in winkel verkrijgbaar

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Kun je alcoholvrije bubbels aan kinderen schenken?

Kun je alcoholvrije bubbels aan kinderen schenken?

Het antwoord ligt een beetje in het midden. Als een bubbel daadwerkelijk geen alcohol bevat is het niet schadelijk voor kinderen, echter is het niet gebruikelijk om alcoholvrije bubbels aan kinderen te schenken. Het is belangrijk om te weten dat er verschillende soorten alcoholvrije bubbels zijn. Sommige zijn gemaakt met behulp van vergistingsmethoden en bevatten dus kleine hoeveelheden alcohol, terwijl andere geheel alcoholvrij zijn. Het is altijd aan te raden om de etiketten goed te lezen voordat je een fles koopt.

Het is eerder aan te raden om een kinder champagne te kopen als Tommy Drink. Deze heeft ook een appelsap-achtige smaak. Kinderchampagne is een geweldige optie voor kinderen die genieten van een feestelijk moment. 

Wat zijn de voordelen van alcoholvrije bubbels

Alcoholvrije bubbels hebben verschillende voordelen. Ten eerste is het een goed alternatief voor alcoholische dranken, omdat je niet dronken wordt van alcoholvrije bubbels. Dit scheelt weer een kater, en kun je de er de volgende dag weer vollop tegenaan. Daarnaast zijn alcoholvrije bubbels veel minder schadelijk voor je gezondheid dan alcoholische dranken. 

Smaken alcoholvrije bubbels anders dan gewone bubbels

Alcoholvrije bubbels smaken anders dan gewone bubbels. Dit komt door het ontbreken van alcohol in de drank. Alcohol geeft bubbels een zoete en frisse smaak. Alcoholvrije bubbels zijn vaak iets bitterder en droger dan gewone bubbels.

conclusie

Alcoholvrije bubbels zijn een uitstekend alternatief voor alcoholische dranken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en zijn gemaakt van verschillende soorten fruit. Bubbels kunnen ook worden gemaakt van andere ingrediënten zoals kruiden of specerijen. Alcoholvrije bubbels bevatten vaak ook minder calorieën en zijn daarom een goede optie voor mensen die gezond willen leven.