XXL Flessen!
Malibu

Eén van de populairste merken in de hedendaagse mix –en cocktailcultuur is Malibu: de alom bekende combi van rum en kokos is niet meer weg te denken uit bars en clubs. Maar Malibu is nog veel meer dan dat!

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

malibu uit curacao

Malibu is ontstaan op Curaçao en ontwikkeld door Tom Jago – een talentvol ontwikkelaar, die ook verantwoordelijk is voor Bailey’s Irish Cream en Johnnie Walker Blue Label. Oorspronkelijk werd het gemaakt door kokos en rum aan diverse fruitdistillaten toe te voegen, voornamelijk om bartenders een makkelijk basisproduct te verschaffen bij het maken van Piña Colada. Toen het product meer en meer liefhebbers vond, verplaatste men de productie naar Barbados.

goede rum

De West Indies Rum Distillery ( bekend van Plantation Rum ) is de huidige producent. Doordat zij al eeuwen ervaring hebben met het maken van goede rum, ging de kwaliteit van de rum in Malibu met grote sprongen vooruit. Ook de verkoop ging met grote stappen vooruit en inmiddels is Malibu de op 2 na best verkopende rum in Noord-Amerika en staat het al jaren in de top 10 in Europa. Denk alleen al aan de ongekend populaire mix van Malibu en cola! In tegenstelling tot wat veel gedacht wordt, heeft Malibu niets te maken met het gelijknamige superrijke stadje in Californië.

voor elke mix een geschikte malibu!

Door de populariteit van de ‘standaard’ Malibu heeft men diverse nieuwe flavours uitgebracht, zoals de Malibu Pineapple, Malibu Red (Tequila), Malibu Passionfruit en diverse premix-varianten. Zodoende is er voor elke mix en cocktail een geschikte Malibu te vinden!

malibu pina colada

Met Malibu maak je de lekkerste Pina Colada! Check snel het onderstaande filmpje en ga zelf aan de slag, cheers!

Bestel jouw Malibu nu online!