XXL flessen!
Malibu

malibu

Eén van de populairste merken in de hedendaagse mix –en cocktailcultuur is Malibu: de alom bekende combi van rum en kokos is niet meer weg te denken uit bars en clubs. Maar Malibu is nog veel meer dan dat! Ondertussen heeft Malibu meerdere smaak variaties op de markt gebracht, waaronder een paar limited editions. Ook de Premix blikjes zijn razend populair!

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Malibu Cocos 100 cl
  Waardering:
  88%
  ELDERS Regular Price 21. 29 Special Price 16. 99
 2. Malibu Strawberry 70 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 17. 29 17. 19
 3. Malibu Watermelon 70 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 17. 99 16. 49
 4. Malibu Passion Fruit 70 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 17. 29 17. 19
 5. Malibu Cocos Rum 70 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 17. 29 16. 99
 6. Malibu Cocos 150 cl
  Waardering:
  94%
  ELDERS Regular Price 29. 29 24. 99

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Malibu uit Curaçao

Malibu is rum met een unieke kokosnoot en is ontstaan op Curaçao en ontwikkeld door Tom Jago – een talentvol ontwikkelaar, die ook verantwoordelijk is voor Bailey’s Irish Cream en Johnnie Walker Blue Label. Oorspronkelijk werd het gemaakt door natuurlijk kokosaroma's en rum aan diverse fruitdistillaten toe te voegen, voornamelijk om bartenders een makkelijk basisproduct te verschaffen bij het maken van de Piña Colada. Toen het product meer en meer liefhebbers vond, verplaatste men de productie naar Barbados. Hierdoor werd de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten erg verbeterd.


Malibu Pina Colada

Malibu - de goede rum uit het Caribisch gebied

De West Indies Rum Distillery ( bekend van Plantation Rum ) is de huidige producent. Doordat zij al eeuwen ervaring hebben met het maken van goede rum, ging de kwaliteit van de rum in Malibu met grote sprongen vooruit. Ook de verkoop ging met grote stappen vooruit en inmiddels is Malibu de op 2 na best verkopende rum in Noord-Amerika en staat het al jaren in de top 10 in Europa. Denk alleen al aan de ongekend populaire mix van Malibu en cola! In tegenstelling tot wat veel gedacht wordt, heeft Malibu niets te maken met het gelijknamige superrijke stadje in Californië.

Malibu is voor elke mix geschikt!

Door de populariteit van de ‘standaard’ Malibu heeft men diverse nieuwe flavours uitgebracht, zoals de Malibu Pineapple, Malibu Red (Tequila), Malibu Passionfruit en diverse premix-varianten. Zodoende is er voor elke mix en cocktail een geschikte Malibu te vinden!

Malibu aanbieding - Dirck3 is altijd de goedkoopste!

Bij Dirck3 is de Malibu aanbieding een ware traktatie voor liefhebbers van deze heerlijke sterke drank. Met zijn verleidelijke mix van exotische kokosnoot en zoete rum, biedt Malibu een onweerstaanbare smaakervaring die perfect past bij zomerse momenten en gezellige bijeenkomsten. Of je nu van plan bent om te ontspannen op het strand of thuis een feestje te organiseren, deze aanbieding bij Dirck3 maakt het gemakkelijk om te genieten van de zonnige, tropische vibes die Malibu met zich meebrengt.

malibu pina colada

Met Malibu maak je de lekkerste Pina Colada! Check snel het onderstaande filmpje en ga zelf aan de slag, cheers! Kijk voor meer informatie op Malibu Drinks Nederland!

Bestel jouw Malibu nu online!