XXL flessen!
Tails cocktails

tails cocktails

Tails Cocktails zijn de ideale kant-en-klare cocktails voor een feestje of een andere sociale bijeenkomst. Doordat de cocktails kant-en-klaar zijn is het slechts een kwestie van ijs toevoegen, shaken en schenken! Bestel jouw Tails Cocktails nu bij Dirck3 en geniet van de bijzondere smaken. Proost!

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
  1. Tails Passion Fruit Martini 50 cl
    % of 100
    ELDERS Regular Price 15. 19 12. 99

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Over de premium Tails cocktails

Tails Cocktails is een merk dat zich specialiseert in het produceren van premix cocktails. Het merk is opgericht in 2009 en heeft sindsdien een sterk imago opgebouwd in de cocktailwereld. Tails Cocktails biedt verschillende smaken van kant-en-klare cocktails aan.

De cocktails maken het gemakkelijk voor consumenten om thuis van hoogwaardige cocktails te genieten. Kwaliteit die je gewend ben van de bar, maar dan bij jou thuis!

De lekkerste Tails Cocktail maak je met een echte cocktail shaker!

Tails Cocktails

Het begin van Tails Cocktails

Het merk Tails Cocktails is opgericht door twee cocktail professionals met jarenlange ervaring in de horeca industrie. Ze besloten om hun kennis en ervaring te gebruiken om het merk te creëren. Een merk dat zich richt op kwaliteit en innovatie.

In de beginjaren richtte het merk zich voornamelijk op de horeca industrie. Hierbij ging het om kant-en-klare cocktails, aangeboden aan bars en restaurants. Het merk werd al snel populair onder bartenders vanwege de hoge kwaliteit van de cocktails. Het gemak waarmee ze konden worden geserveerd was daarbij zeker een voordeel.

In 2015 besloot Tails Cocktails het assortiment uit te breiden en de consumenten markt te betreden. Het merk bracht een reeks kant-en-klare cocktails op de markt. Deze zijn speciaal ontworpen om thuis te worden gedronken.

De cocktails werden verkocht in supermarkten en online winkels. Het merk werd al snel een succes onder consumenten die op zoek waren naar hoogwaardige cocktails, zonder daarvoor naar een bar te hoeven gaan.

De lekkere en diverse smaken van Tails

Tails Cocktails heeft lekkere en diverse smaken kant-en-klare cocktails. Deze zijn bedoeld om zowel in bars en restaurants als thuis te worden geserveerd. Het assortiment bevat klassieke cocktails zoals:

Tails Cocktails

Een van de grootste voordelen van Tails Cocktails is dat alle cocktails zijn gemaakt met kwalitatieve ingrediënten. Daarentegen zijn er geen kunstmatige toevoegingen. Het merk gebruikt alleen premium sterke dranken, verse sappen en natuurlijke aroma's om de cocktails te maken. Dit betekent dat de smaak van de cocktails consistent en van hoge kwaliteit is, ongeacht hoe en waar je ze drinkt.

De verschillende cocktails zijn gebaseerd op de bekende sterke dranken Whisky, Vodka, Rum en Gin. De Tails Cocktails zijn onder andere gebaseerd op premium drinks als Bacardi rum, 42Below Vodka, Bombay Gin en Dewar's whisky


Gebruiksaanwijzing voor Tails Cocktails:

1. Schud de fles goed voor gebruik.

2. Vul een cocktailshaker met ijs en voeg 50 ml Tails Cocktails toe.

3. Schud krachtig gedurende 10 seconden.

4. Zeef de inhoud van de shaker in een gekoeld glas.

5. Garneer met passende ingrediënten.

Tails Cocktails

 

 

 

 

 

 

Add Ice, Shake and Pour

De kant-en-klare Tails cocktails zijn zeer eenvoudig in gebruik. Mede daarom zijn ze een ideale optie voor een feestje of een sociale bijeenkomst. Aangezien het kant-en-klare cocktails zijn is het slechts een kwestie van ijs toevoegen, shaken en schenken. In de video's hier beneden is goed te zien hoe dit in zijn werk gaat.

Bestel jouw Tails cocktails nu bij Dirck3 en geniet van de bijzondere smaken. Proost!