XXL flessen!
Glen Talloch Whisky

GLEN TALLOCH

Glen Talloch is een erg bekende whisky in Nederland. Het merk heeft een toegankelijke prijs. En dat doet de kwaliteit zeker niet te kort. Dit merk heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bestel dus nu jouw Glen Talloch online in de webshop of kom langs in een van onze slijterijen!

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Glen Talloch Whisky 100 cl
  Waardering:
  96%
  ELDERS Regular Price 21. 69 19. 95
 2. Glen Talloch Whisky 150 cl
  Waardering:
  94%
  ELDERS Regular Price 34. 59 28. 99
 3. Glen Talloch Whisky 70 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 14. 65 11. 99
  Alleen in winkel verkrijgbaar

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

ALLES OVER GLEN TALLOCH WHISKY

Glen Talloch is een erg bekende whisky in Nederland. Het merk heeft een toegankelijke prijs. En dat doet de kwaliteit zeker niet te kort. Dit merk heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het merk komt uit Schotland. Een groot land wat betreft whisky. In Schotland zijn de eisen erg strikt voordat een whiskey een Schotse whisky mag heten. Daarom moet whisky uit Schotland minimaal 3 jaar in eikenhouten vaten gerijpt worden. De singles en grains komen uit de Schotse whisky regio’s; Campbeltown, IslayHighlandsLowlands en Speyside. Glen Talloch whisky bevat minimaal 30% “malts”. Dit percentage ligt een stuk hoger dan de minimale ondergrens.

STUKJE GLEN TALLOCH GESCHIEDENIS

Glen Talloch whisky heeft diepe wortels in de Schotse traditie. Onze distilleerderij, gelegen in het hart van de Schotse Hooglanden, ademt geschiedenis en ambacht. We koesteren eeuwenoude distilleermethoden en gebruiken alleen de beste lokale ingrediënten.

WELKE GLEN TALLOCH WHISKY VERKOOPT DIRCK3?

Bekijk de onderstaande producten voor de beste Glen Talloch aanbieding:

Glen Talloch 8 Years Whisky 70cl

Glen Talloch Whisky 150cl

Glen Talloch Whisky 100cl

Glen Talloch Whisky 70cl

Glen Tallloch Whisky

GLEN TALLOCH WHISKY GOLD 12 YEARS OLD

Deze whisky heeft voor 30% single malt in de blend. Al deze malts zijn minimaal 5 jaar gerijpt. Dit zorgt voor de zachte en gemakkelijk drinkbare smaak. Glen Talloch rare & old is dan ook geschikt voor de beginnende whiskydrinker. Deze whiskey is stralend goud van kleur. De gouden inhoud van de fles ook goed te zien als je het in een glas schenkt. Glen Talloch Rare & Old heeft een zachte geur met tonen van citrus, specerijen en toffee. Verkrijgbaar in 3 formaten; 70cl, 100cl en 150cl.

GLEN TALLOCH 8 YEARS

De echte whiskey kenners noemen de Glen Blended Malt 8 Years Old “Vatted Malt’”. Deze blend bestaat alleen maar uit single malt whisky’s. Deze single malt whisky’s zijn van hoge kwaliteit. Hierom is deze whisky de meest complexe uit de Glen Talloch familie. Glen Talloch 8 Years heeft een diep gouden kleur. Een complexe en rijke geur. Je ruikt tonen van turf, rozijnen en vanille. De smaak is ook zeer complex met tonen van heidehoning en fruit.

HOE DRINK JE GLEN TALLOCH?

Bij andere dranksoorten is het minder belangrijk uit wat voor glas je drinkt. Echter is dat bij Glen Talloch whisky wel anders. Deze whisky wordt het meeste gedronken uit een “tumbler” glas. Een klassiek glas dat speciaal voor whisky’s is gemaakt. Dit glas is vooral bruikbaar om ijs aan toe te voegen door zijn brede ronde vorm. Als je Glen wil gebruiken voor een cocktail, kun je beter voor een longdrink of highball glas kiezen. Je kunt deze veelzijdige whisky dus puur, met ijs of in een cocktail drinken. Deze whisky kan niet alleen gebruikt worden om te drinken, maar ook bij je gerechten. Bijvoorbeeld als Sparerib-marinade of bij je desserts. Kortom zijn er veel manieren om te genieten van Glen Talloch.

Ben je benieuwd naar andere whisky soorten? Bekijk het gehele whisky assortiment van Dirck3!