XXL flessen!
Frisdranken

1 de beste

Vanaf nu kun je bij Dirck3 ook genieten van 1 de Beste producten. Deze producten zijn de meest voordelige keuze in ons assortiment, zo kan iedereen met 1 de Beste de dagelijkse boodschappen in huis halen voor de laagste prijzen!

Producten 1-24 van 26

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Producten 1-24 van 26

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

frisdranken

Bij Dirck3 bieden wij alle A-merken frisdrank aan tegen de beste prijzen. Een avondje wat rustiger aan doen of ben je de BOB, kom dan snel langs bij ons in de dichtstbijzijnde slijterij om frisdrank te scoren. Wil je juist graag een drankje doen en wil je feestelijk uitpakken dan zijn de frisdrank ideaal om mee te mixen of om cocktails mee te maken. Benieuwd welke cocktails je zou kunnen maken met behulp van frisdranken? Bekijk dan hier onze cocktail pagina.

water

Het is goed voor je, verfrissend en ook nog eens lekker. Ons lichaam bestaat er grote deels uit en helpt ons met het opnemen van voedingstoffen. Hét fenomeen water, is tegenwoordig in allerlei soorten verkrijgbaar. Zo is er naast ‘gewoon’ water ook bruiswater en water met een smaakje. Bij Dirck3 bieden wij al deze verschillende soorten en A-merken water aan voor de beste prijzen!

merken fris die wij aanbieden

Bij Dirck3 hebben we een ruim assortiment fris in petto. Bekijk hieronder welke merken we zoal verkopen.

Coca Cola San Pellegrino
Natural Cool Spa
Pepsi Fanta
Lipton  

de goedkoopste frisdranken kopen doe je bij dirck3

Voor de goedkoopste fris, ben je bij Dirck3 aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment. Koop dus nu jouw Fanta orange, Spa IntenseMonster energy, Coca Cola light of Natural Cool Koolzuurvrij bij ons in de dichtsbijzijnde Dirck3 slijterij!

 

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!

Wij verkopen fris uitsluitend in onze winkels. Klik hier voor een overzicht van onze winkels.