XXL flessen!
bacardi carta blanca

bacardi carta blanca

De meestbekende Bacardi over de hele wereld. Deze topper ken je waarschijnlijk van het fenomeen "Baco". Een mix van Bacardi Carta Blanca en cola.

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Bacardi Carta Blanca 100 cl
  Waardering:
  87%
  NORMAAL Regular Price 23. 99 Special Price 18. 99
 2. Bacardi Carta Blanca 70 cl
  Waardering:
  100%
  ELDERS Regular Price 18. 99 18. 49
 3. Bacardi Carta Blanca 150 cl
  Waardering:
  95%
  ELDERS Regular Price 31. 39 29. 99

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wat is Bacardi Carta Blanca Rum?

Al eeuwenlang is rum een populaire drank over de hele wereld. Van het begin in het Caribisch gebied tot zijn plaats als een hoofdbestanddeel van happy hours overal, rum wordt gedronken over de hele wereld. Een van de meest iconische en geliefde soorten rum is Bacardi Carta Blanca Rum. Wat maakt deze rum speciaal? Hoe wordt hij gemaakt?

Wat is Bacardi Carta Blanca Rum?

Bacardi Carta Blanca is een witte rum geproduceerd door het bedrijf Bacardi. Het is één van de meestverkochte rums ter wereld.

Bacardi Carta Blanca rum wordt gemaakt van een mix van lichte en zware rums. De lichte rum wordt gedistilleerd in kolom stills, terwijl de zware rum wordt gedistilleerd in pot stills. De rum wordt vervolgens één tot twee jaar gerijpt in eiken vaten.

Het eindproduct is een gladde, zachte rum met tonen van vanille en citrusvruchten. Carta Blanca is ideaal voor het mixen in cocktails zoals mojito's en daiquiri's.

De geschiedenis van Bacardi Carta Blanca Rum

De Bacardi Company werd in 1862 opgericht door Don Facundo Bacardi Masso. Het bedrijf begon met het doel om een rum van hoge kwaliteit te produceren waarvan iedereen kon genieten. Om dit te bereiken gebruikte hij alleen de beste ingrediënten en besteedde de oprichter veel aandacht aan elk detail van het productieproces.

Vandaag de dag wordt Bacardi Carta Blanca nog steeds gemaakt volgens hetzelfde proces dat Don Facundo meer dan 150 jaar geleden ontwikkelde. Het is dit streven naar kwaliteit dat Bacardi tot een van de populairste rummerken ter wereld heeft gemaakt.

bacardi carta blanca

Hoe wordt Bacardi Carta Blanca Rum gemaakt?

Bacardi Carta Blanca rum wordt gemaakt in Puerto Rico met behulp van een mengsel van melasse en suikerriet. Het suikerriet wordt geoogst en geplet om het sap te extraheren, dat vervolgens wordt gefermenteerd en gedistilleerd. De rum rijpt vervolgens minstens een jaar in eikenhouten vaten.

Hoe serveer je Bacardi Carta Blanca Rum

Bacardi Carta Blanca rum is een van de meest populaire witte rums op de markt. Het is een lichte, zachte rum die puur gedronken kan worden of gebruikt in cocktails. Als je Bacardi Carta Blanca rum wilt serveren op jouw volgende feest, zijn hier enkele tips:

- Koel de rum ongeveer een uur in de koelkast voor het serveren.
- Giet de rum in glazen gevuld met ijs.
- Garneer met een schijfje limoen of een takje munt, indien gewenst.
- Voeg eventueel limoensiroop en bruiswater toe om een Mojito te maken
- Geniet ervan!

Conclusie

Bacardi Carta Blanca Rum is een klassieke witte rum die al meer dan 150 jaar bestaat. Het is licht, zacht en perfect voor het maken van heerlijke cocktails of om gewoon van te nippen. De unieke smaak van deze rum komt van de mix van premium aged rums en de toevoeging van natuurlijke ingrediënten zoals sinaasappelschil, rietsuiker en vanille. Als je op zoek bent naar een betaalbare maar kwalitatief hoogwaardige witte rum om toe te voegen aan jouw drankcollectie, kijk dan zeker eens naar Bacardi Carta Blanca Rum!