XXL Flessen!

6zomerse
cocktails

Zomer zonder cocktails, dat is hetzelfde als een ‘Baco’ zonder cola en een Blue Lagoon zonder Blue Curacao. Kortom dat bestaat gewoon niet! Bekijk de 6 beste zomerse cocktails hieronder!


1Sex on
the Beach

De Sex on the Beach, wie kent deze cocktail niet? Deze wereldberoemde cocktail staat waarschijnlijk wel op elke cocktail kaart die er is. Het woordje ‘beach’ staat niet voor niets in de naam van deze cocktail en is alleen daarom al onmisbaar tussen de zomerse cocktails. Kijk hier hoe je de Sex on the Beach moet maken.


2Pina
Colada

Wéér zo’n echt zomerse cocktail, de Pina Colada. Deze zoete, milkshake achtige, tropische cocktail is voor vele een echte guilty pleasure. Het is een klein werkje om hem te maken, maar dan is het resultaat ook wel echt super! Bekijk hier wat het recept is en hoe je de cocktail in 7 stappen maakt!


3Blue
Lagoon

Deze cocktail mag uiteraard niet missen tussen de zomerse cocktails. Door alleen al te kijken naar de cocktail krijg je een warm, zomers gevoel. De cocktail is niet voor niets vernoemd naar het prachtige Blue Lagoon meer in Jamaica. Tijdens het drinken van deze cocktail kunnen je gedachtes daarom misschien wel een beetje afdwalen naar zo’n mooie plek. Hoe je hem moet maken? Dan moet je hier even een kijkje nemen!


4De originele
Mojito

De perfecte cocktail voor een warme zomerse dag. Even iets te warm en heb je dorst? Deze frisse en zoete cocktail zorgt er wél voor dat je flink afkoelt en je dorst lest. Over afkoelen gesproken, hij ziet er ook nog eens “cool” uit en is gemakkelijk om te maken! Benieuwd naar hoe je hem maakt? Klik dan hier en neem een kijkje bij deze “coole” cocktail.


5Whisky
Sour

Deze cocktail uit de 19de eeuw bevat dé perfecte verhouding tussen zoet een zuur. Dit vergt veel precisie en het maken van deze cocktail kost daardoor iets meer tijd. Hiervoor krijg je wel een smaakvolle en luxueuze cocktail voor terug. Bekijk hier hoe je hem precies moet maken!


6Watermelon
Fizz

Denk je aan fruit in de zomer? Dan denk je natuurlijk aan watermeloen! Deze frisse zomerse cocktail mag niet ontbreken in dit lijstje. Een heerlijke rode dorstlesser. Fruitig van smaak en is gemakkelijk om te maken! Benieuwd naar hoe je hem maakt? Klik dan hier en neem een kijkje bij deze fruitige cocktail.