XXL Flessen!
Bobby's Gin

bobby's gin

Deze heerlijke droge gin is ontwikkeld door Jacobus Alfons, beter bekend als Bob of Bobby. Tegenwoordig is dit Schiedamse label in handen van zijn kleinkinderen. Bobby’s gin heeft en simpele en pure smaak. A fresh take on a timeless classic. De gin zit verpakt in een prachtige modern jeneverfles, gemaakt van bruin en grijs gerookt glas. Bekijk hier onze scherpe Bobby's gin aanbiedingen en onze standaard lage prijzen!

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

geschiedenis van bobby’s gin

Bobby is afkomstig uit Indonesië. In 1950 verhuist hij naar Nederland. Bob was gek op de Nederlandse jenever, maar miste de smaak van Indonesië. Hij voegde hier verschillende smaken en kruiden aan toe. Zonder dat hij het wist begon hier het recept voor Bobby’s gin al!

Toen zijn kleinzoon in 2012 een oude fles met dit mengsel vond, ging hij op pad. Samen met Herman Jansen ging hij aan de slag. Na twee jaar lang ontwikkelen, proeven en verfijnen ontstond Bobby’s Schiedam Dry Gin. Inmiddels is Bobby’s gin tot aan het verre oosten verkrijgbaar.  

het recept van bobby’s gin

Bobby was afkomstig uit Indonesië. Vandaar dat deze specerijen en botanicals terug te vinden zijn in de gin. Dit geeft de gin een unieke smaak. Er wordt enkel gebruik gemaakt van orgaische producten. Dankzij de jeneverbes, venkel en rozenbottels ontstaat de perfecte mix van oost en west.

de perfecte b&t

Deze mix komt heel dicht in de buurt van de beste bobby’s gin en tonic die je ooit zult drinken!

Enjoy!

bobby's gin kopen bij dirckIII

Shop nu jouw bobby's gin of bekijk ons gehele gin assortiment!