XXL Flessen!
Damrak Amsterdam Gin

damrak amsterdam gin

Damrak Amsterdam gin komt vanuit het hart van onze hoofdstad. Damrak gin heeft een unieke, uitgesproken citrussmaak, die net even anders is dan alle andere gins. Deze gin smaakt het lekkerste op een zonnige zomerdag ergens op een bootje in Amsterdam. Bekijk hier onze scherpe Damrak Amsterdam gin aanbiedingen en onze standaard lage prijzen!

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Damrak Amsterdam Gin 70 cl
    Waardering:
    93%
    ELDERS Normale prijs 27. 49 23. 99

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

geschiedenis van damrak gin

Tijdens de Gouden Eeuw was de Damrak haven dé plek voor koopvaardijschepen. Zij verhandelden kruiden, fruit en specerijen, afkomstig vanuit alle uithoeken van de wereld. Van oorsprong is gin een typisch Engels product, maar de Lucals Bols distilleerderij in het hartje van Amsterdam bewijst dat wij Nederlanders er ook wat van kunnen. Damrak gin is gemaakt door echte Amsterdammers: trots maar toegankelijk, slim en toch oprecht, scherp maar diep van binnen soepel en charmant.

Damrak gin

 

 

 

 

 

damrak amsterdam gin serveren

Natuurlijk mix je ook deze gin met een lekkere tonic. Garneer de cocktail met een schijfje sinaasappel en you are good to go! Voor de echte Amsterdam experience drink je de cocktail natuurlijk in een bootje op de grachten.

damrack gin serveren

 

 

 

 

 

damrak amsterdam gin bij dirckIII

Bestel jouw Damrak Amsterdam gin nu online of bekijk onze andere heerlijke gins.

damrack gin dirckiii