XXL Flessen!
Fire & Ice by Johnnie Walker

Nieuw en nú bij DirckIII, Fire & Ice by Johnnie Walker! In navolging van de succesvolle samenwerking tussen HBO’s Game of Thrones en Johnnie Walker (de razend populaire White Walker) worden er twee nieuwe gelimiteerde premium whisky’s uitgebracht –  geheel in stijl van Game of Thrones!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

opvolgers van de white walker

Naar aanleiding van de immense populariteit van de serie en het grote succes van de Johnnie Walker White Walker, heeft Johnnie Walker speciaal voor de ‘opvolger’ van Game of Thrones een tweetal nieuwe premium blended whisky’s uitgebracht, die daar perfect op aansluiten:

johnnie walker: a song of fire

“Vuur slokt alles op wat het aanraakt. Het smelt staal tot de scherpste, dodelijkste zwaarden. Vuur stroomt door de aderen van House Targaryen en is tot leven gekomen in de vorm van draken. Met vuur in hun bloed, spuwen de Targaryen draken heftige vlammen. Net zoals brandend vuur, laten zij hun versie klinken van een Song of Ice & Fire“

Deze stoere blend heeft een aangenaam rokerige smaak, aangevuld met tonen van specerijen en gedroogd fruit en een lange, warme afdronk. De sublieme single malts Caol Ila en Cardhu geven de blend zijn milde rokerigheid en complexiteit. Deze whisky komt puur het beste tot zijn recht.  

johnnie walker: a song of fire

 johnnie walker: a song of ice

IJs vormt bergen en stopt rivieren. Het is een kracht dat alles verhard wat het tegenkomt. Ijs is belichaamd door House Stark, het geeft the North kracht zoals het geen ander koningrijk kracht geeft. Het dier van de Starks, een grote wolf, ontbloot zijn tanden en waarschuwt dat de Winter eraan komt. Zoals een scherpe, ijzige wind, laat hij zijn versie van A Sing of Ice & Fire horen“

Deze elegante blend heeft een delicate, zachte smaak, met tonen van vanille, tropisch fruit en honing en een verfrissende afdronk. De prachtige single malts Clynelish en Knockando geven de blend zijn frisse fruitigheid en milde, zachte karakter. Deze whisky komt ‘on the rocks’ het beste tot zijn recht.
johnnie walker: a song of ice

dirckiii heeft een groot assortiment johnnie walker

DirckIII heeft een groot assortiment Johnnie Walker voor zeer lage prijzen. Ook houden wij altijd de nieuwste trends in de gaten zodat wij deze direct beschikbaar hebben. Nu dus nieuw bij DirckIII Fire & Ice by Johnnie Walker! Hou onze site goed in de gaten voor de beste aanbiedingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief als je geen actie wil missen!