XXL flessen!
GiG Hard Seltzer

GiG Hard Seltzer

Een heerlijk frisse Hard Seltzer met slechts 30 calorieën per 100 ml en 5% alcohol. Nú verkrijgbaar bij DirckIII in de verrassende smaken: Berry Beat, Grapefruit Melody en Lime Rhythm.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

hard seltzer

Dé grote drank hit uit Amerika nu bij DirckIII! Hard Seltzer is bruisend water met een beetje alcohol en een vleugje fruit smaak en onderweg om het populairste drankje ter wereld te worden. Heerlijk verfrissend en dorstlessend, laag in calorieën.

gig hard seltzer aanbieding

Bij DirckIII vind je de beste Hard Seltzer voor de beste prijs. Zoek dus niet verder en koop Hard Seltzer voor de laagste prijs van Nederland! Kom dus snel naar de winkel en scoor jou Hard Seltzer vandaag nog! 

GiG Hard Seltzer

drank uit amerika

De monsterhit Hard Seltzer komt oorspronkelijk uit Amerika en is daar ongekend populair, in 2019 kende Hard Seltzer een markt groei van maar liefst 570% en is daarmee dan ook dé hype van het moment! Niet gek dat dit bijzondere drankje is over komen waaien naar Europa!

de goedkoopste hard seltzer bij dirckiii

DirckIII heeft een ruim assortimenten aan hard seltzer in huis. Voor de goedkoopste hard seltzer en andere diverse dranken bent u bij DirckIII slijterij aan het juiste adres!

Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken met de laagste prijs. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!