XXL flessen!

Bezorgdagen en tijden

druk bij PostNL

Het is op dit moment erg druk bij onze verzendpartner PostNL. We doen er alles aan om je bestelling op tijd te laten bezorgen, maar het kan voorkomen dat je pakket iets langer onderweg is, onze excuses hiervoor.

Verzending PostNL

Wij besteden de bezorging van alle bestellingen uit aan PostNL. Het kan bij uitzondering voorkomen dat er bij PostNL vertraging in de bezorging ontstaat.

Wij willen je vragen om alsjeblieft nog even geduld te hebben bij vertraging en je track&trace goed in de gaten te houden. Als je niet thuis bent op het moment van bezorgen, dan haal je je pakket op met geldig legitimatiebewijs bij de PostNL ophaallocatie waar deze naartoe is gebracht.


Het streven van Dirck3 wat bestellen en bezorgen betreft is simpel: vandaag besteld voor 20:00 = morgen in huis

Let op, deze regel geldt alleen op werkdagen van Maandag tot en met Vrijdag. Bestel je op zaterdag voor 17:00 dan wordt je bestelling maandag aangeboden en bestel je op zondag dan wordt je bestelling dinsdag aangeboden. Ook op feestdagen hanteert PostNL andere bezorgdagen en tijden.


Om dit duidelijk en overzichtelijk te maken voor je, hebben wij hieronder een tabel staan met voor elke besteldag de daadwerkelijke bezorgdag. Via de track&trace code die je van ons ontvangt, kun je het pakketje volgen. Dit kan via de website van PostNL.

Let op: dit kan pas vanaf de bezorgdag.

Maandag besteld voor 20:00 uur is levering op dinsdag
Dinsdag besteld voor 20:00 uur is levering op woensdag
Woensdag besteld voor 20:00 uur is levering op donderdag
Donderdag besteld voor 20:00 uur is levering op vrijdag
Vrijdag besteld voor 20:00 uur is levering op zaterdag
Zaterdag besteld voor 17:00 uur is levering op maandag.
Zondag besteld is levering op dinsdag.