XXL flessen!
Spa

spa

Spa, uiterst zuiver en natuurlijk mineraalwater. Wie kent dit water-merk nou niet? Dit A-merk water bieden wij bij DirckIII aan voor de beste prijzen in allemaal soorten varianten. Zo bieden wij verschillende smaken Spa Touch aan maar ook Spa Reine en Spa Intense.

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Spa Reine Eco Pack 500 cl
  Waardering:
  20%
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 2. Spa Reine 150 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 1. 05 0. 95
  Alleen in winkel verkrijgbaar
 3. Spa Finesse 150 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 1. 09 0. 99
  Alleen in winkel verkrijgbaar

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

over spa

Spa is een merk dat Belgisch mineraalwater aanbiedt. Dit water wordt geproduceerd door Spa Monopole, een onderdeel van de internationale groep Spadel die de merknaam in bezit heeft.

Het natuurlijke mineraalwater van Spa wordt als sinds het einde van de 16e eeuw gebotteld. Het mineraalwater van Spa komt uit de bodem van de Hoge Venen, waarvan het bovenste gedeelte bestaat uit veengrond en heide. De veenmossen die op bovenste laag liggen zorgen ervoor dat de bovenste laag volledig wordt afgesloten van zuurstof of bacteriën. Zodra het regenwater dor deze laag naar beneden zakt, wordt het water op natuurlijke wijze gefilterd. De volgende laag die het water tegenkomt is een zand-/grindlaag. Deze lagen zorgen ervoor dat het water nog extra wordt gefilterd. Het water komt uiteindelijk terecht in een bijna ondoordringbare rotsbodem. Deze rotslaag bevat nauwelijks nog mineralen, hieraan dankt het Spawater zijn lage mineraalgehalte. Ten slotte stroomt het water naar laaggelegen gebieden en komt het weer aan de oppervlakte. Aan de oppervlakte kan het water gemakkelijk worden gewonnen, om vervolgens te worden gebotteld. Kortom een lange ondergrondse reis dus.

Naast dat dit water voor drinkwater wordt gebuikt, wordt het water ook gebruikt als badwater in de thermen van kuuroorden in de stad Spa. De Engelse benaming ‘spa’, voor kuuroorden is hier dan ook afkomstig van.

bronnen

Spa heeft verschillende bronnen waaruit zij water verwerken.

 • De Koninginnebron levert de Spa Reine (Spa blauw), dat is het koolzuurvrije water.
 • De Barisartbron zorgt voor de Spa Intense (Spa rood), koolzuur wordt aan dit water toegevoegd waardoor sodawater ontstaat.
 • De Marie-Henriettebron, die vernoemd is naar Marie Henriëtte van Oostenrijk, is de Spa-bron die van nature water met koolzuur bevat. Spa Finesse komt uit deze bron.

spa producten die wij aanbieden bij dirckIII

Bij DirckIII bieden wij verschillende Spa producten aan voor de beste prijs. Bekijk hieronder welke producten wij allemaal aanbieden bij DirckIII en haal jouw Spawater bij ons in de winkel!

Spa Reine 24 x 50cl Spa Touch of Watermelon Kiki 100cl
Spa Touch of Lemon 100cl Spa Reine 100cl
Spa Touch of Raspberry & Apple 100cl  
Spa Touch of Blackcurrant 100cl  

de goedkoopste spa kopen doe je bij dirckiii

 

Voor het goedkoopsten Spa water, bruisend mineraalwater, water met smaak of ander soorten waters, ben je bij DirckIII aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment. Koop dus nu jouw Spa producten bij ons in de dichtsbijzijnde DirckIII slijterij!

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!

 

Wij verkopen fris uitsluitend in onze winkels. Klik hier voor een overzicht van onze winkels.