XXL Flessen!
Belvedere Vodka

Bekijk hier onze scherpe Belvedere vodka aanbiedingen en onze standaard lage prijzen!

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Belvedere Premium Vodka 70 cl
    Waardering:
    100%
    ELDERS Normale prijs 38. 99 33. 99

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Belvedere vodka

Belvedere vodka is een van de bekendste vodka merken ter wereld. Vaak worden zij en Grey Goose gezien als de luxe vodka giganten. Loop je een slijterij binnen zie je al snel een Belvedere 70cl liggen. In clubs zie je altijd de Belvedere vodka 6l staan voor ongekende bedragen. Toch hebben deze concurrenten hun verschillen in het productieproces. Hoe heeft Belvedere vodka het grote succes geboekt op de vodka markt?

belvedere vodka

Belvedere afkomst

De vodka Belvedere komt uit Polen. Zo is de eerste fles uitgebracht in 1993. Je zou dus zeggen dat het een relatief nieuw merk is op de markt. Echter is de vodka geproduceerd in een van de oudste distilleerderij ter wereld. Dit was Polmos Zyradów. In deze distilleerderij wordt al sinds 1910 vodka gemaakt. Er is al 112 jaar aan ervaring in het distilleren van vodka. Belvedere heeft dus een rijke historie ondanks de late oprichting.

 

Poolse wetten

Wat uniek is aan de productie van Belvedere vodka is het feit dat alle ingrediënten uit Polen afkomstig moeten zijn. Dit heeft te maken met de strenge wetten in Polen. Zo mag er alleen geproduceerd worden in Polen zelf en mogen er dus ook geen buitenlandse ingrediënten gebruikt worden. Ook is het verboden om extra stoffen zoals suiker toe te voegen aan de vodka. Kwaliteit staat hoog in het vaandel van de Poolse vodka. Dit betekent dat vodka Belvedere een echte klassieke Poolse vodka is waar veel trots bij komt kijken.

 

Belvedere samenstelling

Zoals vermeld zijn er een hoop strenge regels bij het distilleren van vodka in Polen. Hoe wordt vodka Belvedere dan geproduceerd? De vodka bestaat uit slechts 2 componenten. Als eerste is er bij de distilleerderij een bron met water geslagen waar al zo’n 12000 jaar water uit komt. Dit is het meest zuivere water wat er mogelijk is. Als tweede wordt er rogge gebruikt. Deze rogge wordt verbouwd rondom de stad Zyradów. Doordat er geen andere ingrediënten worden toegevoegd behouden de componenten de hoge smaak kwaliteit.

 

Het Belvedere logo

Het logo is erg bekend en staat altijd groot op de flessen. Op het logo is een paleis te zien. Waar is het logo eigenlijk op gebaseerd? Het merk is vernoemd naar het Slot Belvedere in Warschau. Het betekent in het Pools ‘mooi om te zien’. Het merk doelt dan ook op een luxe uitstraling. Het is de eerste premium vodka die staat voor smaak en karakter.

 

Succes van Belvedere

Door de verbondenheid binnen het team van Belvedere heeft het bedrijf in 2015, 2016 en 2017 de International Spirits Challenge gewonnen. Dit is de belangrijkste vodka competitie ter wereld. Zij werden bekroond als dé vodka producent van het jaar’. Wat ook exclusief aan de vodka is, is het feit dat zij als enige ter wereld het Luxury Butterfly Mark hebben. Dit keurmerk valt te verdienen op basis van positieve merkwaarden, het waarborgen van het milieu en kwaliteit. Door de luxe uitstraling is het merk niet meer weg te denken van de vodka markt.

 

Flessen aanbod

Vodka Belvedere komt in allerlei soorten aan maten. We hebben de verschillende inhouden voor je op een rijtje gezet.

-      Belvedere mini 20cl

-      De klassieke Belvedere 70cl

-      1.75l fles

-      3l fles

-      Belvedere vodka 6l (voor de echte clubgangers;) )

 

Benieuwd naar de premium vodka? Bestel vandaag de Belvedere 70cl bij DirckIII!

Bekijk onze vodka cocktails hier.