XXL flessen!
Three Sixty vodka

Three Sixty Vodka

Bekijk hier onze scherpe Three Sixty vodka aanbiedingen en onze standaard lage prijzen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Three-Sixty Vodka 70 cl
    Waardering:
    100%
    ELDERS Regular Price 19. 99 16. 99

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Three Sixty vodka

Three Sixty vodka is een heldere vodka afkomstig uit Duitsland. Friedrich Schwarze distilleerderij uit Berlijn is de oorspronkelijke producent. In Nederland wordt de vodka tegenwoordig geproduceerd door De Kuyper Royal Distillers. De vodka wordt vooral veel gebruikt bij heerlijke cocktails. Zo is de Watermelon Fizz een echte aanrader met de 360 vodka als component. Vodka liefhebbers niet getreurd, deze vodka is ook heerlijk om puur te drinken door het unieke distillatie proces.

 

Smaak

Qua smaak is Three Sixty vodka erg puur maar zacht tegelijk. Zo is deze geproduceerd met 100% tarwe. Door middel van een speciaal distillatie- en filtering proces wordt de vodka 4 keer gedistilleerd. Als laatste wordt de verfijnde techniek van diamond filtering toegepast. Door deze stap is 360 vodka een van de zachtste pure vodka’s verkrijgbaar op de markt. De vodka heeft een scherpe smaak met zacht aroma waardoor het ideaal is voor fruitige cocktails.

three sixty vodka

De Fles

De Three Sixty vodka fles is erg uniek qua design. De fles beschikt namelijk over glazen diamanten vormen die direct de aandacht trekken. Het doel is om een luxe uitstraling te hebben en dat doel is duidelijk bereikt. De diamanten op de fles zijn een verwijzing naar de diamond filtering techniek van de vodka. Het label is gemaakt van echt fluweel met zilver. Een echte eye-catcher dus. De fles wordt steeds bekender en is als het ware bezig aan een opmars. Zo is deze in steeds meer clubs en bars te bewonderen, zeker het proberen waard!

360 vodka

DE GOEDKOOPSTE RUM KOPEN BIJ DIRCKIII

Voor de goedkoopste rum, ben je bij DirckIII aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment. Check onze vodka cocktails!

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!