XXL flessen!
Grants Whisky

GRANTS WHISKY

Whisky, een drank met diepe wortels in Schotland, heeft een geschiedenis die honderden jaren teruggaat. Grants is een bekende naam in de wereld van whisky

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Grant's Triple Wood blended Whisky 100 cl
  Waardering:
  91%
  NORMAAL Regular Price 23. 49 Special Price 17. 99
 2. Grant's Whisky 150 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 27. 99 27. 99
  Tijdelijk uitverkocht

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

GENIET VAN EEN GRANTS WHISKY: SCHOTSE TRADITIE IN EEN GLAS

In deze tekst nemen we je mee op een reis door wat hun bijzonder maakt.

GRANTS WHISKY: EEN EEUWIGE PASSIE

Grants whisky begon zijn reis in 1887, toen William Grant de Glenfiddich-distilleerderij oprichtte. Hij streefde naar de hoogste kwaliteit door vast te houden aan traditionele methoden en de beste ingrediënten. Dit legde de basis voor wat vandaag nog steeds wordt voortgezet: een toewijding aan vakmanschap en erfgoed.

VAKMANSCHAP VAN GRANTS WHISKY IN ELK GLAS

Bij draait alles om vakmanschap. Elke stap in het productieproces, van het selecteren van de beste gerst tot het rijpen van de whisky in vaten, wordt met zorg uitgevoerd. Dit resulteert in een drank vol karakter, de pure essentie van Schotse whisky.

Grants Whisky

DE INTERNATIONALE ERKENNING VAN GRANTS WHISKY

Grants whisky heeft wereldwijd prijzen gewonnen en de waardering van whiskykenners en liefhebbers verdiend. Dit getuigt van het vakmanschap en de toewijding die elke fles kenmerkt.

INNOVATIE EN TRADITIE VAN GRANTS

Hoewel Grants whisky trots is op zijn traditionele wortels, zijn de niet bang om te experimenteren. Ze hebben innovatieve variaties zoals de Grants Ale Cask Finish geïntroduceerd, waarbij de whisky wordt gerijpt in vaten waar eerst bier in heeft gezeten. Dit zorgt voor een interessante twist in de smaak.

GERIJPT MEESTERSCHAP VAN GRANTS WHISKY

Een van de geheimen van Grants whisky is het rijpingsproces. De whisky wordt langzaam gerijpt in eikenhouten vaten, waar het zijn diepe en complexe smaken ontwikkelt. De zorgvuldig gekozen vaten dragen bij aan de unieke aroma's en smaken van Grants whisky.

SPAAKPROFIELEN VAN GRANTS WHISKY

Grants whisky's bieden een breed scala aan smaakprofielen. Van de zachte en fruitige tonen van de Family Reserve tot de complexe en rijke smaken van oudere expressies, er is een whisky voor elke gelegenheid en smaakvoorkeur.

GRANTS WHISKY TE GEBRUIKEN VOOR COCKTAILS

Terwijl Grants whisky puur genoten kan worden, leent het zich ook uitstekend voor het maken van cocktails. De veelzijdigheid van Grants maakt het een favoriete keuze onder mixologists voor klassieke whiskycocktails zoals de Whisky Sour en de Old Fashioned.

GRANTS WHISKY: VOOR IEDEREEN!

Grants whisky biedt een prachtige kans om de wereld van Schotse whisky te ontdekken. Of je nu een ervaren whiskyliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een geweldige drank om te proberen, Grants heeft iets voor jou. Proef de erfenis van William Grant en ervaar de unieke kwaliteit van Grants whisky.

Proef nu ook de GRANT'S WHISKY 150 CL en GRANT'S TRIPLE WOOD BLENDED WHISKY 100 CL uit het Dirck 3 assortiment!