XXL flessen!
Puschkin Vodka

Bekijk hier onze scherpe Puschkin vodka aanbiedingen en onze standaard lage prijzen! Voor de goedkoopste vodka, ben je bij DirckIII aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment.

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
 1. Puschkin Watermelon Vodka 70 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 11. 99 9. 79
  Tijdelijk uitverkocht
 2. Puschkin Red Vodka 70 cl
  Waardering:
  60%
  ELDERS Regular Price 10. 49 9. 79
  Tijdelijk uitverkocht
 3. Puschkin Black Berries 70 cl
  % of 100
  ELDERS Regular Price 10. 49 9. 79
  Alleen in winkel verkrijgbaar

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

PUSCHKIN VODKA MOET JE PROEVEN

Puschkin is een Duits vodka merk afkomstig uit Berlijn. Echt Duits is deze vodka echter niet, deze werd namelijk geïntroduceerd door Russische vluchtelingen. Het oorspronkelijke recept komt vanuit de tsarentijd.

De Russen waren gevlucht voor de Oktober revolutie omdat er onzekerheid en angst was door de nieuwe leiders. Een van de vluchtelingen heeft toentertijd het recept van Puschkin mee naar Duitsland genomen. Dit recept is sinds 1929 niet meer aangepast en een ware traditie.

Puschkin vodka

PUSCHKIN VODKA SUCCES

In de jaren zestig begon voor Puschkin vodka het grote succes. Het waren Charles Wilp en Vilim Vasata die de leiding hadden over de eerste grote reclamecampagne. Deze reclame was een daverend succes in Duitsland. Mede door deze campagne werd Puschkin het bekendste vodka merk van heel Duitsland. In de jaren negentig werd de pleziervereniging geïntroduceerd, hier speelde zij ook een rol in. Met speciale tv-spotten liet het merk zien hoe het leven in de fast lane was.

PRODUCTIE

Puschkin vodka wordt 3 keer gedistilleerd en vervolgens enkele malen gefilterd. Het unieke aan de filtering is het feit dat de laatste filtering door middel van ijsfiltratie plaatsvindt. Dit is een Russische traditie. Hierbij wordt een vat gevuld met vodka buiten in de kou gezet. Door de kou worden de onzuiverheden eruit gefilterd. Tegenwoordig heeft het bedrijf dit proces gemoderniseerd en wordt de vodka binnen in de distilleerderij op lage temperatuur gebracht.

puschkin vodka

PUSCHKIN RED

Bij DirckIII hebben we de Puschkin Red variant. Dit de krachtige vodka gemaakt volgens traditie in combinatie met bloedsinaasappel. Dit zorgt voor een heerlijke bitterzoete smaak. Deze vodka is heerlijk om puur te drinken maar door de bloedsinaasappel smaak ook ideaal om te mixen in cocktails.

PUSCHKIN BLACK

De Puschkin Black is de andere variant die we van het Duitse merk aanbieden. In deze variant wordt de vodka gecombineerd met zwarte bessen. Deze variant bevat een heerlijk mild aroma en is wederom heerlijk om te mixen met jouw favoriete frisdrank. Als je een fan bent van cassis zul je de zwarte variant heerlijk vinden.

PUSCHKIN WATERMELON

Als laatste hebben we nog de Puschkin Watermelon. Dit is een zoete rode vodka variant met een watermeloen smaak. Door de verfrissende smaak is deze ideaal voor cocktails of als shot. Bestel vandaag nog jouw Puschkin vodka bij DirckIII.

DE GOEDKOOPSTE VODKA KOPEN BIJ DIRCKIII

Voor de goedkoopste vodka, ben je bij DirckIII aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment. Check onze vodka cocktails!

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!