XXL Flessen!

Win een Baileys Holiday retreat!

Een luxe suite in boutique hotel Morgan & Mees, volledig omgetoverd tot knusse Baileys-kamer, inclusief een flinke portie pampering!

Baileys opent exclusieve hotel-kamer tijdens de feestdagen

Een luxe suite in boutique hotel Morgan & Mees in Amsterdam wordt tijdens de decembermaand volledig ondergedompeld in Baileys sferen. In de Baileys Holiday Re-Treat volgt de ene verwennerij na de andere, en loop je na 24 uur weer helemaal opgeladen naar buiten - klaar voor alle tradities en verplichtingen die eraan komen. De perfecte december getaway, helemaal voor jou - en een +1.

De retreat is een aaneenschakeling van heerlijkheden. Na een dag kerstinkopen doen in de winterkou word je in het hotel onthaald met een speciale Baileys warme chocolademelk. Daarna is het tijd te genieten van jullie luxe en comfortabele hotelkamer, inclusief een heuse ‘treat bar’ vol lekkernijen. Even later volgt een vijfsterrenmassage op de kamer, met als ‘happy end’ een speciale cocktail. Volledig ontspannen schuiven jullie aan bij het diner dat vol zit met Baileys accenten. En dit is misschien nog niet eens alles…

Maak kans!

Klinkt een nacht in de Baileys Holiday Re-treat jou als muziek in de oren? Dan heb je geluk: je kunt je namelijk inschrijven voor een van deze gewilde nachten, die plaatsvinden tussen 14 en 19 december.

Bekijk hier de actie voorwaarden.

Schrijf je in en maak kans!

Laat je gegevens hier achter en geef daarbij aan waarom jij de decembergekte heel graag even zou willen ontvluchten!


Baileys hot chocolate

Skill-level:
gemakkelijk
Bereidingstijd:
5 minuten

Baileys hot chocolate

Baileys hot chocolate recept

Benodigdheden:
 • Koffie- of theeglas
 • Barlepel (optioneel)
 • Barmaatje (optioneel)
Ingredienten:
 • 50 ml Baileys
 • 1 theelepel cacaopoeder
 • 100 ml warme melk
 • 1 flinke toef slagroom
 • Hagelslag, chocolade brownies, chocoladesaus, eigenlijk gewoon heel veel chocolade om mee te garneren ;-)
In 4 kleine stappen de Baileys hot chocolate:
 1. Maak van de warme melk en cacaopoeder de chocolademelk (of warm chocolademelk op) en giet in je favoriete mok.
 2. Tijd voor de magie: voeg (met een barmaatje) 50 ml van je favoriete Baileys toe en roer even door.
 3. Nu is het tijd om er één groot feest van te maken: voeg de toef slagroom toe en garneer de Baileys hot chocolate naar hartenlust met alle soorten chocolade die je maar kunt vinden! Ook kan je bijvoorbeeld kleine marshmallows en koekjes toevoegen, niks is te gek!
 4. De Baileys hot chocolate is nu echt af! Ga er lekker voor zitten, pak er een lepel bij en graaf je een weg door deze zoete lekkernij!

Baileys hot chocolate

Soms vraagt ​​het leven even niets anders dan een warme chocolademelk met een scheutje, een scheutje Baileys maakt het magisch!