XXL Flessen!
Winehouse

winehouse

Het is nu tijd om je eigen Winehouse-Party thuis te houden, want onze nieuwe Winehouse serie is werkelijk een feestje voor de tong! Wij stelden speciaal een Winehouse proefpanel samen met echte wijnkenners en wijnliefhebbers. De conclusie delen wij graag: “Deze kwaliteit huiswijn vind je normaal alleen in de betere restaurants. Heerlijke sappige, fruitige, toegankelijke en soepele wijnen.”

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
  1. Winehouse Vol wit 100 cl
    Waardering:
    73%
  2. Winehouse Fris & Fruitig wit 100 cl
    Waardering:
    100%

3 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Best getest!

als best getest!

Trots! De bekende wijngoeroe en Vinpressionist Hubrecht Duijker heeft onze sublieme Winehouse huiswijnen wijnen als best getest! De lovende woorden over onze wijnen zijn voor ons de bevestiging van wat we al wisten, dit zijn huiswijnen met een zeer hoog prijs-kwaliteit niveau waarmee je iedereen een plezier doet! Lees hier waarom Hubrecht Duijker onze wijnen zo goed waardeert. 

favoriete huiswijn

Van zo’n goede huiswijn wil je natuurlijk extra lang genieten. Daarom zit je favoriete Winehouse huiswijn vanaf nu dan ook in een liter fles. Voortaan dus altijd een extra grote fles, maar wel voor een heel klein prijsje, wie wil dat nou niet? Restauranthouders hebben ons al gevraagd wanneer we kunnen leveren.

duidelijke smaak

Door de kleuren en smaakomschrijving op de fles is jouw favoriete wijn direct herkenbaar. Ga je voor de volle en ronde witte wijn, de frisse en fruitige witte wijn of de soepel en fruitige rode wijn? Op alle flessen staat duidelijk aangegeven hoe de wijn smaakt zodat je nooit hoeft te twijfelen of de wijn wel of niet past bij jouw smaak, wel zo overzichtelijk!

probeer nu!

Winehouse wijnen zijn stuk voor stuk wijnen die je zeker geprobeerd moet hebben. Daar heffen wij graag het glas op, proost!