Dirckiii
Torres Wijn

Op het etiket van de Torres wijn Sangre de Toro staat misschien wel de beroemdste stier uit Spanje! De wijnen van deze Spaanse grootmacht zijn ongekend populair, gemaakt door misschien wel de beroemdste familie in de wijnwereld. Proef zelf de Spaanse liefde voor wijn die van generatie op generatie wordt doorgegeven in de wereldberoemde Torres wijnen.

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Torres Moscatel Oro 50 cl
  ELDERS Normale prijs 11. 39 9. 99
 2. Torres Sangre de Toro 75 cl
  ELDERS Normale prijs 8. 29 7. 49
 3. Torres Vina Sol 75 cl
  ELDERS Normale prijs 8. 29 7. 49
 4. Torres De Casta Rosado 75 cl
  ELDERS Normale prijs 8. 29 7. 49
 5. Torres Natureo Syrah 75 cl
  ELDERS Normale prijs 8. 29 6. 99
 6. Torres Natureo Muscat 75 cl
  ELDERS Normale prijs 8. 29 6. 99

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

torres wijn sinds 1870

Al meer dan 300 jaar, sinds 1870 worden er door het familiebedrijf Torres de lekkerste wijnen gemaakt. Dat Torres toonaangevend is voor Spaanse wijn is niet voor niets. De druiven komen van wijngaarden die in het bezit zijn van de familie Torres zelf en behoren tot de beste van Spanje. Vandaag de dag produceren wijnen in verschillende prijsklassen en landen, zijn ze internationaal bekend en winnen wereldwijd verschillende prijzen en medailles. Torres is met recht een toonaangevend wijnhuis met veel aanzien.

familiebedrijf torres

Het imposante wijnhuis Torres wordt aangestuurd door misschien wel de beste én meest invloedrijke wijnmaker ter wereld, Miquel Torres. Hij is de vierde generatie Torres en heeft de authentieke manier van wijn maken een modern jasje gegeven. Zijn visie is duidelijk: 'de beste wijn maken die je kan maken met respect voor het millieu, natuur en omgeving'. Onder zijn hoede werd er bijvoorbeeld geëxperimenteerd met 'buitenlandse druivenrassen' in Spanje en werden oude, bijna verdwenen inheemse druivenrassen opnieuw aangeplant en opgekweekt. Dikke, volle wijnen werden fris & fruitig en stevige wijnen kregen een meer soepele touch. Ook is Torres uitgegroeid tot een internationale grootmacht met wijngaarden verspreid over heel Spanje, maar ook in landen als Chili, Amerika en China.

Torres wijn druiven

spaanse trots

Torres is wereld beroemd, maar in eigen land heerst een ware 'Spaanse trots'. Ga maar op een willekeurig terras aan de Spaanse Costa zitten ne vraag de ober welke wijn hij adviseert bij de tapas, je raad het al, Torres! Ben je een beetje Spaans onderlegd, dan kan je ook nog getrakteerd worden op een historie les over de familie Torres, de prachtige wijnen en de werkgelegenheid die de familie Torres creëert in Spanje. Dat is er echt met de paplepel ingegoten in Spanje!

respect voor milieu

Bij Torres heeft men alles erg goed op orde, de wijngaarden zien er super strak uit en de wijnkelders zien er fantastisch uit. Maar ze hebben nog veel meer op orde dan alleen de wijn! Bij Torres wordt er gewerkt met zeer veel respect voor natuur, milieu en omgeving. De grootvader van Miquel Torres zei vroeger: 'een goede wijn zonder respect voor de natuur bestaat gewoon niet'. En die visie heeft Miquel Torres zeker meegenomen in het hedendaagse proces. Zo zie je naast de wijngaarden ook velden met panelen voor zonne-energie, elektrische auto's voor het personeel en rondleidingen, wordt de wijn gebotteld in lichtere flessen en hebben ze zelfs eigen windmolens! Ook maken ze gebruik van biologische alternatieven voor bestrijdingsmiddelen. Het toonaangevende 'drinks business magazine' heeft Torres zelfs uitgeroepen tot meest 'groene' wijnhuis ter wereld!

Torres wijn milieu

nederland nummer 2

Torres verkoopt wijnen in maar liefst 140 landen! Dat wij in Nederland de kunsten van de Spaanse wijnfamilie wel kunnen waarderen dat is dan ook te zien in de cijfers. In Nederland wordt al meer dan 50 jaar Torres wijn verkocht, met maar liefst 2.500.000 flessen Torres wijn per jaar staan wij hiermee op de nummer twee plek van Torres' grootste exportmarkt ter wereld!

torres aanbieding?

Op zoek naar een Torres wijn aanbieding? Bij DirckIII ben je aan het juiste adres, wij hebben naast de vaste lage prijs op Torres wijn ook met regelmaat Torres wijn in de actie! Dan krijg je dus bovenop de laagste prijs ook nog eens een flinke korting! Nu geen Torres aanbieding? Bekijk dan hier alle wijn aanbiedingen!