XXL flessen!
Lyres

Lyre's

Lyres is hét merk voor alcoholvrije dranken. Van whisky tot gin tot amaretto, Lyres heeft het allemaal. Bekijk nu het aanbod van Lyres.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Welke Lyres alcoholvrije dranken zijn er?

Het is geen geheim dat alcoholgebruik ernstige gevolgen kan hebben. Het voornaamste risico van alcohol drinken zijn leverziekten. Toch is het voor veel mensen lastig om volledig alcoholvrij te leven.

Maar wat als er andere opties waren? Wat als je drankjes kon vinden die eruitzien en smaken als je favoriete dranken, maar zonder de schadelijke effecten? Lyre’s is een bedrijf die veel om de gezondheid van de klanten geeft.

Omdat steeds meer mensen hun alcoholgebruik willen beperken, is er een toenemende vraag naar alcoholvrije dranken. Lyre’s is een bekende aanbieder in alcoholvrije sterke dranken. Het doel van Lyre's was om je de vrijheid te geven om jouw lievelingsdrankje te drinken op je eigen manier. Dezelfde heerlijke smaak bieden en dat zonder alcohol.

lyre's

Het aanbod van Lyres

Lyre’s is ook overtuigd van haar eigen dranken. Ze kronen zichzelf dan ook als het meest voortreffelijke assortiment van alcoholvrije drank ter wereld. Hier is een lijst van de beste alcoholvrije drankjes die Lyre's te bieden heeft:

1. Lyres American Malt

2. Lyres Dry Gin

3. Lyres Spiced Cane

4. Lyres Dark Cane

5. Lyres Amaretti

Lyres Alcoholvrije Recepten

Als je op zoek bent naar een aantal heerlijke en verfrissende Lyres alcoholvrije recepten, zoek dan niet verder! Hier zijn enkele van onze favorieten:

1. Lyre's Negroni: Voor een klassieke cocktail met een twist, probeer dit negroni recept dat gin vervangt door Lyre's Dry London Spirit. Heerlijk droog en licht bitter, het is de perfecte after-dinner drink.

2. Lyre's Old Fashioned: Deze klassieke cocktail krijgt een moderne update met de toevoeging van Lyre's American Malt Whisky. Perfect om op kille winteravonden bij het vuur te nippen.

3. Lyre's Martini: Deze verfijnde cocktail wordt gemaakt met Lyre's Dry Vermouth en gin of wodka naar keuze. Garneer met een citroentwist en serveer!

lyre's spirit

De voordelen van Lyres alcoholvrije dranken

Er zijn veel voordelen aan Lyre's alcoholvrije dranken. Ze zijn een geweldige optie voor degenen die willen genieten van de smaak van alcohol zonder de bijbehorende risico's.

Ze zijn ook een geweldige manier om gehydrateerd te blijven en suikerhoudende dranken te vermijden. Lyre's alcoholvrije dranken zijn verkrijgbaar in verschillende categorieën, dus er is er zeker één die je lekker vindt. De meest populaire dranksoorten zijn;

-      Gin

-      Whisky

-      Rum

-      Amaretto

De alcoholvrije drankjes van Lyre zijn ook een goede keuze voor wie zwanger is of borstvoeding geeft. Deze drankjes bieden alle smaak zonder de alcohol. Je kunt dus nog steeds genieten van je favoriete drankjes.

LYRES SPIRIT FLES

De fles van Lyre’s Spirit hebben een uniek design. Alle smaken hebben een eigen uniek design met dieren op de fles. Dit refereert naar het land waar die specifieke drank vandaan komt.

De naam en het logo van het merk zijn gebaseerd op de Australische Lyrebird. Deze nationale vogel staat bekend als de grootste imitator ter wereld. Dit is natuurlijk een verwijzing naar de alcoholvrije smaken die worden aangeboden. Je hebt het gevoel dat je een normale Gin-tonic drinkt, maar dit is niet het geval.

Lyre's biedt een verscheidenheid aan alcoholvrije sterke dranken die puur of met elkaar gemengd kunnen worden tot heerlijke mocktails.