XXL flessen!
Double Dutch

double dutch

Probeer eens de heerlijke mixers van Double Dutch. Deze heerlijke tonic kun je perfect mixen in jouw mixdrankjes maar is ook heerlijk om los te drinken. Bekijk hieronder ons Double Dutch assortiment en haal jouw tonic snel bij ons in de winkel!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

de double dutch tonic

Een veelzijdige mixer die goed samengaat met veel sterke dranken om een scala aan mixdrankjes te creëren. Van de klassieke gin-tonic tot wijnspritzers, vodka en andere opties met sterke dranken zoals rum, bourbon en whisky. Doordat de Double Dutch tonic zoveel verschillende smaken in petto heeft kun je ongelofelijk veel combinaties maken tussen de sterke dranken en de mixers.

Elk flesje Double Dutch wordt geproduceerd in de Verenigde Staten. De drankjes bevatten géén kunstmatige smaak-, kleur- of bewaarmiddelen. Daarnaast zijn alle ingrediënten die worden gebruikt van de hoogste kwaliteit, gemengd met verfrissend water om knapperige, frisse en vernieuwende mixers te ontwikkelen. De dranken zijn ook nog eens laag in calorieën en bevatten alleen natuurlijke zoetstoffen, kortom een geweldig natuurlijk drankje.

double dutch producten die wij aanbieden

Bij ons in de slijterij bieden wij verschillende producten aan van Double Dutch, dit zijn de producten die wij aanbieden van het mooie merk.

de goedkoopste double dutch tonic kopen doe je bij dirckiii

 

Voor de goedkoopste Double Dutch of je andere favoriete frisdrank, ben je bij DirckIII aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment. Koop dus nu jouw Double Dutch producten bij ons in de dichtsbijzijnde DirckIII slijterij!

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!

 

Wij verkopen fris uitsluitend in onze winkels. Klik hier voor een overzicht van onze winkels.