XXL flessen!
Cointreau

cointreau

Cointreau, een icoon in de wereld van likeuren. Deze heerlijke likeur wordt gemaakt van zongedroogde sinaasappelschillen, een drankje om het warm van te krijgen dus. Heerlijk puur, met een klontje ijs, bij de koffie of met een toefje slagroom. Cointreau is een veelzijdig drankje en je haalt hem voor de beste prijs bij DirckIII!  

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Cointreau Triple Sec 70 cl
    Waardering:
    97%
    ELDERS Regular Price 25. 99 24. 99

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

over cointreau

Cointreau is een traditioneel likeur met een sterke heritage. De triple-sec sinaasappellikeur is ontwikkeld door Edouard Cointreau in 1875. Cointreau komt uit het Franse Angers, waar het familiebedrijf nog steeds gevestigd is.  Het familierecept is nog altijd hetzelfde en bevat naast het hoofdingrediënt sinaasappel verschillende kruiden. Nederland is een van de exportlanden van Cointreau. Ook hier is Cointreau met succes geïntroduceerd waardoor het product nu vrijwel overal een klassieke plaats inneemt op de backbar. Binnen de likeurenmarkt heeft Cointreau een aanzienlijk marktaandeel. Gezien de potentie van dit ambachtelijke product zet Cointreau ambitieuze doelen; Een positie bereiken binnen de top 5 likeuren van Nederland en een bewust consumptiemoment claimen. Cointreau profileerde zich jaren geleden als hét digestief wat met of zonder een klontje ijs gedronken wordt. Inmiddels is Cointreau niet meer weg te denken uit de backbar van gerenommeerde high end cocktailbarren en is het als elegante triple-sec hét ingrediënt voor in de klassieke Margarita. Tegenwoordig is de focus van Cointreau dus op Cointreau in de mix.

de goedkoopste cointreau kopen doe je bij dirckiii

Voor de goedkoopste cointreau of ander sterke dranken, ben je bij DirckIII aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment. Koop dus nu jouw cointreau bij ons in de dichtsbijzijnde DirckIII slijterij!

Margarita

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!