XXL flessen!
Coca-Cola Zero

coca-cola zero

De Coca-Cola variant zonder suiker en calorieën. Speciaal voor de mensen die willen genieten van een heerlijke Coca-Cola maar de suikers en calorieën liever niet willen hebben. Haal nu jouw Coca-Cola Zero bij ons in de dichtstbijzijnde DirckIII slijterij.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

het ontstaan van coca-cola zero

Coca-Cola zero is net als Coca-Cola light, een colavariant zonder suikers. Coca-Cola claimt dat de smaak van Coca-Cola zero exact hetzelfde is als die van de Coca-Cola regular, echter is onder de experts gebleken dat het verschil evenveel groot is al kijk je naar de Coca-Cola regular en Coca-Cola light.

Coca-Cola zero is op de markt gebracht nadat de Coca-Cola Company het was opgevallen dat Coca-Cola light niet genoeg aantrekkingskracht had op mannen. Door lichte kleuren te gebruiken en het de naam ‘Coca-Cola light’ te geven was deze colavariant aantrekkelijker voor vrouwen. Gebruik van de lichtgrijze kleur wordt namelijk als vrouwelijk gezien en door ‘light’ te gebruiken wordt de merknaam wat zachter en refereert dit meer naar vrouwen.

De Company vond dat hier iets op moest worden bedacht en ze besloten om, om de tafel te gaan zitten met verschillende mannen en te gaan brainstormen over een nieuw Coca-Cola product die wél zou aanslaan bij mannen. Hieruit kwam als hoofdzaak een zwarte verpakking, wat een stoerdere uitstraling gaf en de naam werd ook stoerder door ‘zero’ te gebruiken. En met succes! Coca-Cola zero werd aanzienlijk veel gekocht oor mannen en dit is wat de Coca-Cola Company wilde bereiken. Verder speelt het ‘zero’ merk in op twintigers die meer op de suikerinname letten. Coca-Cola zero bracht daarom meerdere producten uit onder deze productlijn.

Coca-Cola zero

Sinds 2016 is het Coca-Cola zero product hernoemd tot Coca-Cola Zero Sugar. Dit heeft Coca-Cola gedaan om duidelijk te maken dat de smaak nóg dichter ligt bij de gewone Coca-Cola.

andere coca-cola producten die wij aanbieden

Bij DirckIII bieden wij naast de Coca-Cola zero producten ook nog andere Coca-Cola producten aan voor de beste prijs. Bekijk hieronder welke Coca-Cola producten wij nog meer aanbieden in onze winkels.

de goedkoopste coca-cola zero kopen doe je bij dirckiii

Voor de goedkoopste Coca-Cola zero of je andere favoriete frisdrank, ben je bij DirckIII aan het juiste adres. Elke week hebben wij weer de beste aanbiedingen op ons assortiment. Koop dus nu jouw Coca-Cola producten bij ons in de dichtsbijzijnde DirckIII slijterij!

bestellen bij dirckiii

Bij DirckIII geldt in principe de regel, voor 20:00 uur besteld morgen in huis. Door Covid-19 heeft de bezorgservice het momenteel erg druk, soms kan de bestelling daardoor wat later worden afgeleverd dan gepland.

Hou je niet zo van bestellen? Kom langs in onze winkels! De drank die wij online aanbieden zijn namelijk vaak ook gewoon verkrijgbaar in onze winkels! Neem ook een kijkje bij al onze andere sterke dranken en meer. We zijn ten slotte de goedkoopste van Nederland!

Wij verkopen fris uitsluitend in onze winkels. Klik hier voor een overzicht van onze winkels.