Altijd gratis bezorging vanaf 9 flessen!
d'Oude Kraal

d'oude kraal exclusief bij dirckiii

Deze exclusieve wijnen zijn speciaal voor DirckIII samengesteld en gebotteld, wij zijn dan ook erg trots op dit fantastische eindresultaat! d'Oude Kraal wijnen zijn van superieure kwaliteit en dat is ook de bekendste wijngoeroe van Nederland niet ontgaan!


Dit is wat Hubrecht Duijker schreef over onze topwijn:"Het is tijd om een EIND VAN DE MAAND WIJN voor te stellen, een wijn dus die het betaalpassaldo niet zwaar belast. En die prettig smaakt op een frisse herfstdag. Daar is-ie dan: de donkerrode d’Oude Kraal Shiraz Petit Verdot uit Zuid-Afrika. Waarmee je veel wijn krijgt voor weinig geld, namelijk 3,99.

Hij werd speciaal voor www.dirckiii.nl samengesteld en gebotteld. Speciaal is bovendien zijn samenstelling, van de Mediterrane shiraz en de uit Bordeaux afkomstige petit verdot. Een samenstelling die wérkt.

De wijn is heel sappig, flink vlezig en behalve droppig donkerig ook gul fruitig. Zijn smaak riep bij mij een associatie op van rijpe, milde zwarte bramen even geweekt in dropwater. Onzinnige beschrijving wellicht, maar hij geeft wel aan wat je ongeveer kunt verwachten. Ik vond ’t in elk geval een echt lekkere Kaapse wijn - en zag ‘m al in het glas bij o.a. sudderlapjes".

www.hubrechtduijker.com/facebook/oudekraal

Geen producten gevonden voor deze selectie.