XXL flessen!

 

Alphen aan den Rijn, 10 maart 2020

DIRCKIII WEBSHOP WEGENS GROOT SUCCES BINNENKORT 5X ZO GROOT!

Op zeer korte termijn verhuist de webshop van super discount slijterij DirckIII naar Alphen aan den Rijn en krijgt daar maar liefst 2500m2.

Jeroen Besters, directeur DirckIII, zegt: “Wij zijn nog niet zo heel lang actief met onze webshop, maar met name het afgelopen jaar zijn we wel heel erg snel gegroeid. Het is werkelijk ongekend hoeveel nieuwe klanten wij dagelijks mogen verwelkomen. Dat is ook niet zo gek, want iedereen is dol op onze lage prijzen. Bovenop die laagste prijs, bezorgen we het ook nog eens gratis èn ontvang je bij iedere bestelling ook nog een leuke persoonlijke boodschap èn een verrassing. Dat is dus een groot succes gebleken bij onze klanten. Zo’n groot succes dat we op onze huidige locatie in Amsterdam, met zo’n 500m2, uit ons jasje zijn gegroeid. We verhuizen daarom de webshop op hele korte termijn naar Alphen aan de Rijn, waar ook ons hoofdkantoor zit, en hebben daar maar liefst 2500m2 tot onze beschikking.

Dylan van Kesteren, Assistent Manager, over de verhuizing: “Wij hebben er ontzettend veel zin in. Op onze nieuwe, veel grotere locatie kunnen wij onze klanten nog beter en sneller van dienst zijn. We hebben daar straks maar liefst 5 laad- en losdocks voor de vrachtwagens. Het dagelijks aanvullen van de webshop en het versturen van de bestellingen met onze bezorgdienst kan daar dus echt razendsnel. We hebben er ook voldoende ruimte voor nog meer assortiment, maar vooral ook lekker de ruimte om nog meer scherpe partijen in te kopen voor onze klanten. Want we gaan natuurlijk wel onze webshopklanten extra verwennen rondom de verhuizing.” Tim Vonk, Manager Online, vult aan: “We gaan er zeker een feestje van maken voor onze klanten. Houd de webshop en onze nieuwsbrieven dus goed in de gaten, zou ik willen zeggen tegen al onze klanten. Voordeel van de nieuwe locatie is ook dat het bij ons hoofdkantoor zit en dat we de webshop zo nog beter kunnen volgen en nog sneller kunnen schakelen. Als het dan extra druk wordt met bestellingen door de feestelijke activiteiten van de nieuwe webshop, gaan we gewoon met z’n allen even helpen.”

Webshop foto

V.l.n.r.: Dylan van Kesteren Assistent Manager, Tim Vonk Manager Online en Olaf Feenstra Rayonmanager in het nu nog lege pand van maar liefst 2500m2.

 

 

 

onze winkels

Bekijk alle winkels voor de actuele openingstijden.

  • Alle dranken goedkoper!
  • De beste acties!
  • Eerlijk advies en de beste service

Bekijk alle winkels